Zubi Su Joj Bili Prepuni Karijesa, A Potom Je Počela Svaki Dan...

Zubi Su Joj Bili Prepuni Karijesa, A Potom Je Počela Svaki Dan Da Koristi Ovo: Sada Nema Niti Jedan Pokvaren Zub!

1344
0
SHARE

MNOGO LJUDI IMA PROBLEMA SA ZUBIMA. NEKO IMA LAKO KVARLJIVE, KOD NEKIH SE POJAVLJUJE KARIJES, DOK IMAMO NEKE OSOBE KOJI NE PERU REDOVNO I IMAJU MNOGO KVARLJIVE ZUBE. TADA NASTAJU MUKE PO NJIH JER ŽELE DA SE RIJEŠE TAKVIH STVARI I ONDA TROŠE NOVAC ILI NA PREPARATE ILI NA STOMATOLOGE ŠTO JAKO SKUPO PLATE.

Mi ćemo vam dati jedan savjet koji će vam pomoći da se riješite karijesa, nećete trošiti mnogo novca, potrebna vam je jedna namirnica koju možda i imate u kuhinji. Radi se o jednom od najzdravijih ulja, u pitanju je kokosovo ulje koje će vam sigurno pomoći da imate jako zdrave zube. Ako nisu zubi zdravi, onda nije ni organizam cijel, jer svaki zub je na neki način povezan organizmom.

 

 

Volio bi svako od nas da ima lijepe zube, odnosno što ljepše, mi zato nekada budemo skloni i reklamama, na kojima se prikazuju razni proizvodi, mi onda kupimo neke preparate hemijske, a ne znam oda to može da bude isuviše štetno po nas.

Mnogi kupuju olovke za izbjeljivanje, neko koristi vodice koje mogu da budu prepune nekih štetnih materija.

Na jedan način prirodan, vi možete bez problema da riješite problem sa karijesom ako imate, a potrebno je samo da koristite najzdravije ulje.

 

 

Kokosovo ulje je jedno prirodno i kvalitetno ulje, jako je zdravo, a poznato je po sebi jer ima antibakterijsko i antigljivično dejstvo, sjajan je antioksidans. Dovoljne su vam samo dvije žlice ulja, morate držati u ustima nekih pet minuta, tako ćete mućkati, kako bi moglo da dođe na sva mjesta, a potom ispljunite. Nipošto ne gutajte to.

 

 

 

NO COMMENTS