Život mu se pretvorio U PAKAO samo zbog ove jedne stvari u...

Život mu se pretvorio U PAKAO samo zbog ove jedne stvari u njegovom dvorištu!

624
0
SHARE

Život zaista može da se pretvori u pravi pakao preko noći – a ova priča je dokaz za to. Ovaj slučaj zadesio je jednu porodicu iz Srbije koja je pomislila kako se neće nikad moći spasiti.

Naime, ta porodica je veoma skromnim i tako sretnim porodičnim životom živjela, sve dok nisu primijetili jednog dana čudna dešavanja koja su njihovu kuću zaposjela.

Porodica broji pet članova od koje je maloljetno troje djece. Doslovno ih je iz kuće istjerala ta situacija koja ih je zadesila. Zbog toga su morali svoje stvari hitno spakovati i porodičnu kuću napustiti.. nakon mnogo godina koje su proveli u njoj.

Priču o njima je ispričao Milan Šimunović, otac četvero djece. Počelo je sve kad mu je najmlađa kćerka rekla kako je gušter prešao preko njenog tijela. I sam Milan je nakon toga svjedočio šuštanju u lamperiji.

U početku su pomislili kako je riječ o miševima, ali svoj vrhunac je sve dostiglo nakon što su zmije raznih veličina počele izlaziti iz pukotina zidova.

Odmah su o tom slučaju obavijestili službu “Zoo planet” koja je zatim utvrdila da su svoja jaja zmije položile tokom zimskog perioda, u stajskom gnojivu koje su odmah uz kuću smjestili. Toplo vrijeme samo im je još više pomoglo da se izlegu zmije.

Kako su stručnjaci procijenili nakon što su ih obavijestili o situaciji i zvali da dođu, čak se 300 zmija nastanilo u njihovu porodičnu kuću…

Zbog ovoga je porodica Šimunović bila primorana napustiti mjesto u kojem su boravili godinama i gdje su stvarali uspomene koje su gradili sve to vrijeme. Ali, njihov život nije stao tu – danas imaju novu kuću u kojoj žive, ali i malu farmicu sa zečevima i konjima.

Šta biste vi uradili da otkrijete leglo zmija u blizini svoje kuće – ili čak unutar svog doma? Ja bih pobjegla glavom bez obzira i kud me noge nose…

NO COMMENTS