Život je putovanje svi ćemo mi tamo – pjesmu je Glogovac otpjevao...

Život je putovanje svi ćemo mi tamo – pjesmu je Glogovac otpjevao baki na samrti i SCENA JE UŠLA U ISTORIJU!

613
0
SHARE

NEBOJŠA GLOGOVAC JE VELIKI GLUMAC KOJI JE OSTAVIO DUBOK TRAG U KINEMATOGRAFIJI. IZA NJEGA JE JAKO PUNO GLUMAČKIH OSTVARENJA, JEDAN JE OD NAŠIH NAJUSPJEŠNIJIH GLUMACA. SVAKA NJEGOVE SCENA ĆE SE PAMTITI DECENIJAMA, ON JE POKAZAO DA JE SAVRŠEN U GLUMAČKIM TRANSFORMACIJAMA, POKAZAO JE JEDNU VELIKU UMJETNIČKU VELIČINU, DAO IM JE LIČNI PEČAT, SVAKOJ SCENI.

Nije bitno da li se radi o nekoj seriji, pozorištu ili filmu, uvijek je davao sve od sebe. Nebojša je stvarno bio dobar glumac, i sigurno da ćemo ga pamtiti kao jednog od najboljih srpskih glumaca ikada.

Njegova najupečatljivija uloga je iz TV SERIJE Moj rođak sa sela, tamo je glumio lik sveštenika, a scena je posebno smiješna kada je došla starica da se ispovijeda, a bila je na samrti. Njihova tema je bila život i smrt.

 

 

– Lijepo mi je bilo.

– Putovanje je to. Svi ćemo jednog dana tamo

– Kako vi to znate?

– Majko, vjerujem, eto, tako znam.

– Biste li mi nešto otpjevali? Nemojte crkveno, nešto o mladosti

Glogovac je tumačio lika sveštenika, a asocijacija na mladost je stara narodna pjesma A što ti je mila kćerki i njene riječi ovako glase

 

 

Ovo je zaista divna pjesma, Glogovac ju je otpjevao i zbog ovoga je natjerao mnogima suze na lice, vjerujemo da ćete ostati iznenađeni i sami kada vidite koliko je emocija uneseno ovdje. Mi smo naprosto ostali oduševljeni, nismo mogli da vjerujemo da je neko u stanju ovako lijepo donijeti pjesmu.

 

Nadamo se da će vam se svidjeti i da ćete uživati u ovome. I dalje pratite našu stranicu, mi smo tu zbog vas.

 

NO COMMENTS