Zbog kraljice Elizabete su svi u šoku: Za vjenčanje njenog unuka se...

Zbog kraljice Elizabete su svi u šoku: Za vjenčanje njenog unuka se svi spremaju, ali se desila velika tragedija…

626
0
SHARE

DANIMA JE KRALJICA ELIZABETA U PROBLEMIMA, NALAZI SE U VELIKOM ŠOKU, A TAKO SU NAM JAVILI NAJPOZNATIJI BRITANSKI MEDIJI. ZA VJENČANJE NJENOG UNUKA SVI ZNAJU, ON SE SA MEGHAN MARKLE ŽENI U MAJU I SVE JE SPREMNO ZA VELIKU CEREMONIJU. KRALJICA ELIZABETH OVIH DANA MNOGO TUGUJE, TAKO SMO SAZNALI, A RAZLOG ZBOG KOJEG ONA TUGUJE JE TO ŠTO NJENI LABUDOVI KOJE JE IMALA SU UGINULI.

Kraljica živi u dvorcu Vindzor, a tamo je imala i svoje jezerce u kojima su živjeli njeni labudovi. Oni su pronađeni nedavno mrtvu, pa se mnogo uzrujala zbog toga. Ne može nikako da se oporavi, njih sedmero je ukupno pronađeno mrtvo.

 

 

Ukupno njih sedmero je pronađeno mrtvo, a ona je uvijek bila ljubitelj životinja. Jedan od zaposlenih je rekao da je ona mnogo utučena zbog toga i smatraju da je glavni razlog uginuća njenih ptica ptičiji grip. To je i razlog zbog kojeg su oni uginuli.

Smatra se da se među pernatim ljubimcima pojavio virus, koji je ubio ove ptice.

 

 

Velika euforija je vladala u kraljevstvu, svi pričaju o braku između njenog unuka princa Harrya, koji se zabavlja sa Megan Markle, dugogodišnjom djevojkom koja je poznata po svojim ulogama u nekoliko serija.

Sigurno da će ovo biti jedno od najpoznatijih vjenčanja u svijetu, a velike sume su potrošene za ovu ceromoniju koja nam slijedi u maju.

 

 

Da li ste nekada gledali seriju Suits? Upravo u toj seriji je glumila Meghan MArkle. Inače, ona je prije princa HArrya bila u braku dvije godine sa kolegom, od kojeg se rastala 2013.godine. Sada je sa princom i uživaju u ljbuavi.

Spektakularno vjenčanje će pratiti mnoge medijske kuće, a Elizabeta je dala i blagoslov svom unuku. Njen stariji unuk Vilijam je inače u braku sa Kejt Midlton.

Poslušajte hit dana, Severina i Leon i pjesma Hazarder koja obara sve rekorde:

NO COMMENTS