Zabranjena ljubav: Roditelji Darinog dečka strogo protiv njihove veze, evo iz kojeg...

Zabranjena ljubav: Roditelji Darinog dečka strogo protiv njihove veze, evo iz kojeg razloga

439
0
SHARE

Već godinu dana u medijima je aktuelna veza koju Dara Bubamara ima sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom, koji je 17 godina mlađi od popularne pjevačice. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da su roditelji košarkaša kojem se predviđa blistava budućnost od samog početka biti protivnici te veze. Bezbradica se našao na oštrom udaru svojih najbližih srodnika, a nedavno su mu dali i ultimatum da bira da li će ostati sa Darom ili će izabrati svoju porodicu.

Čim je isplivalo u medijima da su Dara i Nemanja zajedno, njegovi roditelji su bili potpuno šokirani izborom svog sina. Danima su bili bijesni, a tenzija traje i dan danas. Čak, kako prenose izvori blisku košarkašu, Nemanja ih je jedno vrijeme uvjeravao da je riječ o glasinama, te da Daru Bubamaru često povezuju sa uspješnim sportistima u novinama. Nije ni skupio dovoljno hrabrosti da im prizna istinu, već su njegovi roditelji shvatili istinu kada je Nemanja uhvaćen često na putovanjima sa atraktivnom pjevačicom.

Još više ih je tad pogodila činjenica da ih je njihov sin lagao zbog djevojke, ili bolje rečeno žene koja je toliko godina starija od njega, te koja ga samo može iskoristiti i prevariti. Kada je ustabilio odnos sa porodicom, zatražio je od Dare da kriju svoju vezu, što je onda povrijedilo njegovu djevojku, koja je toliko uložila u ljubavnu romansu sa Nemanjom, pa je očekivala da će je makar staviti iznad svojih roditelja. Čini se kako je jedino rješenje da se Nemanja oženi Darom i na taj način dokaže i roditeljima i njoj koliko mu je stalo do nje.

NO COMMENTS