Za svadbu kćerke otišla frizeru – kada je izašla iz salona, nije...

Za svadbu kćerke otišla frizeru – kada je izašla iz salona, nije ju ni sama poznala

969
0
SHARE

Frizura vam zaista može promijeniti vaš lični opis. U to smo se uvjerili nekoliko puta, imamo vrhunske frizure koji vas mogu srediti do te mjere da ni sami sebe nećete moći prepoznati. Nećete ni sami vjerovati da ste to vi. Ne možete ni pomisliti da sjajno izgledate dok ne probate.

Ovdje imamo jednu osobu koja danas izgleda zaista fantastično. Sjajna je. Osjećamo se prijatno u svojoj koži kada se dotjeramo i sredimo, zamislite kako je njoj bilo kada se dotjerala i sredila. Nju su uvijek kritikovali, prva njena kćerka jer se zapuštala, odnosno što nije htjela da ide u salon da je srede. Tako ju je kćerka uspjela nagovoriti da ode kod Kristofera Hopkinsa, koji je inače poznat po tome što sređuje i mijenja lični opis ljudima.

 

 

Dok je on sjedio u Kristoferovom salonu, u Bev se ponovo probudio onaj osjećaj koji je nekada imala. Znala je da je bila neprimjetna svih ovih godina, željela je da oživi svoj lik ponovo. Malo sjeckanja, malo brijanja, kao i farbanja, ali i ugodnog razgovora, Kristofer je uspio da napravi od Bev zaista sjajnu i divnu ženu. Ne samo da je promijenio njen opis, nego je uspio da joj dokaže da je ona posebna i da se tako treba osjećati.

 

 

Kristofer je tako rekao Bev da sada može da pogleda kako izgleda, a ona je bila naprosto oduševljena. Nije mogla da vjeruje da je to ona. Bila je jako ponosna na sebe, a njena kćerka nije mogla da vjeruje da njena majka tako izgleda. Bile su obje oduševljene. Pogledajte:

 

 

NO COMMENTS