Za samo tri dana do pet kilograma manje – isprobajte VOJNU DIJETU!

Za samo tri dana do pet kilograma manje – isprobajte VOJNU DIJETU!

636
0
SHARE

I do pet kilograma manje za samo tri dana uz VOJNU DIJETU!

Ovo je sigurno jedna od onih dijeta koja spada u rigorozne i najbolje. Pod ovom dijetom se podrazumjeva da vi morate da vodite režimski odnos prema tome, zato, ako se budete dovoljno prilagodili dijeti, nećete imati problema da izgubite višak kilograma. Samo budite strpljivi.

 

Kada je riječ o primjeni dijete, morate da znate da se uvijek jede u isto vrijeme. Nebitno da li osjećali glad ili ne, vi morate uvijek da jedete u to tačno vrijeme. Nakon tri dana, vi se možete odmah vratiti u normalu, odnosno u zdrav način ishrane. Opet, možete ponavljati ovu dijetu.

 

 

Šta se zapravo jedete kod ove dijete?

doručak – pojesti ćete pola grejpfruta, a poslije toga, na krišku tosta dodajte dvije kašike putera (kiriki). Napitak će biti čaj ili kafa
ručak – kriška tosta, a na nju ćete staviti pola konzerve tunjevine i pojesti. I tu pijete ili čaj ili kafu
večera – to mora obavezno da bude neko nemasno meso, mi vam preporučujemo piletinu oko 80 grama, a kad to pojedete, dodajte jednu jabuku i pola banane. Desert neka vam bude šolja sladoleda (vanilija).

Drugi dan:

doručak – jedno kuhano jaje, pola banane i kriška tosta
ručak – jedna kriška tosta i kuhano jaje
večera – pola banane, pola konzerve (tunjevina) i jedna šolja sladolea

Treći dan:
doručak – čaj ili kafu, ali dodajte dvije žlice zaslađivača. Sir 26 grama i jedna mala jabuka, pojedite pet slanih krekra
ručak – jedno jaje kuhano, tost jedan
večera – isto što i drugog dana

 

NO COMMENTS