Za koga će navijati Srbi? Hrvati se uveliko spremaju za meč sa...

Za koga će navijati Srbi? Hrvati se uveliko spremaju za meč sa Rusijom, a evo šta su Beograđani poručili (video)

479
1
SHARE

MNOGE SVOJOM IGROM JE ODUŠEVILA HRVATSKA NA OVOM SVJETSKOM PRVENSTVU, ČIME JE TAKO ŠIROM SVIJETA BROJNE NOVE NAVIJAČE STEKLA. U SUBOTU VATRENI NA DOMAĆINA RUSIJU UDARAJU, A MI SMO ODLUČILI DA PITAMO NAŠE SUGRAĐANE KOME ĆE PODRŠKU DATI NA OVOJ UTAKMICI.

Ekipa blic.rs je izašla na teren, oni su odlučli da snime video u saradnji sa njihovim kolegama sa Index.hr portala, a odgovore kako navode, potražili su na ulicama Beograda.

Npr. šta su to rekli sugrađani na pitanje da li će navijati za Ruse ili susjede u četvrtfinalu možete vidjeti u nastavku ovog teksta:

Komentari na internetu:

– Hrvat sam iz Imotskog, ne mrzim nikoga. Mnogo Srba živi ovdje, između njih i Hrvata ne postoji nikakva razlika. Ne pravi niko razliku, a kada je rat počeo, neki su odavde otišli, nije ih niko potjerao, odlučili su sami da ne žele živjeti tu, zbog čega bih ja njih mrzio. Ne bih zamjerao ništa i da se vrate. Mrzitelja svuda oko nas ima, u svakoj naciji. Zbog drugačije vjere mržnju nikako ne shvatam.

– klasika, mlađi stav imaju i smiju to javno kazati, a ove komunjare, matori, samo uz vjetar, kažu nekad pobijedi bolji, a očima se vidi Rusija. Zato smo ovdje gdje smo jer zbog takvih ne smiju reći šta misle, određuju nam sudbinu i takvi glasaju.

– Pa braćo Srbi, isti za koje vi navijate su ne tako davno s postolja sišli kada su vam medalju dodjeljivali, njihova patološka mržnja prema svemu sprskom je za izučavanje.

Šta kažete na ove komentare sa interneta, jeste li iznenađeni ili ne?

1 COMMENT

  1. Svakog ko je odgovorio ˝Za Ruse˝, glupa novinarka je pitala ˝A zašto˝. Pa eto za inat jebem ti mater nedojebanu.

Comments are closed.