Voditeljka prije dvije godine proživjela pravi pakao: Partner ju je maltretirao, uhodio,...

Voditeljka prije dvije godine proživjela pravi pakao: Partner ju je maltretirao, uhodio, a ona se vratila na male ekrane i uputila moćnu poruku (foto)

419
0
SHARE

IRINA IVIĆ JE VODITELJKA RTS-A, ONA JE NAKON MEDIJSKE PAUZE KOJU JE NAPRAVILA NAKON ROĐENJA SINA ODLUČILA VRATITI NA MALE EKRANE.

Ivićeva je publika ponovo kao domaćicu jutarnjeg programa gleda, to poslije duže pauze koju je ona napravila kada je postala majka.

Prije dvije godine, Irina je putem svog bloga javno priznala tada je bila žrtva psihičkog zlostavljanja od strane svog nekadašnjeg partnera. Ona se poslije ovog teškog perioda oporavila, pa je smogla snage da nastavi svoj život i udala se za sadašnjeg supruga Nikolu Đurđića 2016.godine.

Ona se u Vankuver odselila zbog ljubavi, živjela je tu određeni period, zatim se u Srbiju vratila. U oktobru 2017.godine, Irina je rodila sina Maksima.

Ova šarmantna voditeljka je od prvog trenutka rekla da ne krije koliko uživa u danima majčinstva.

Ona je sa porodicom otputovala pred povratak na posao u Crnu Goru, da bi mogla napuniti baterije za svoje nove poduhvate poslovne. Ponovo se javila iz studija i pozdravila gledaoce. Ona je ponovo poželjela dobro jutro iz Studija 3. Rekla je da se ništa nije promijenilo, osim ustajanje u četiri sata ujutru što je postalo najnormalnija stvar na svijetu, stavljajući do znanja da njoj ništa teško ne pada kada je u pitanju njen nasljednik.

 

NO COMMENTS