Voditelj je sada u braku sa manekenkom – malo ko zna da...

Voditelj je sada u braku sa manekenkom – malo ko zna da je OGNJENU ovo drugi brak, a evo ko mu je bila žena

1000
0
SHARE

ON JE DANAS JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH VODITELJA NA BALKANU, A RADI SE O OGNJENU AMIDŽIĆU KOJI JE U SRETNOM BRAKU SA DANIJELOM DIMITROVSKOM KOJA JE INAČE MANEKENKA.

Malo ko zna o njemu to da je on nekada bio u vezi sa koleginicom, odnosno da je bio u braku sa Milicom Marković, koja je voditeljka na jednoj televiziji. Oni su se vjenčali 2006.godine, 18.juna su se tada zakleli na vječnu ljbuav, a vjenčali su se u manastiru Kaona, koji je na putu između Šapca i Valjeva.

Zaključili su u popularnom restoranu građanski brak, tu je bilo između ostalog pozvana i pola estrade.

Na televiziji su se upoznala Ognjen i Milica, ona je tu kao novinar informativne redakcije radila. Nakon što je provela nekoliko godina na toj televiziji, uskoro je i prešla u PR sektor, a to je bilo 2008.godine. Nakon toga, počela je rijetko da se pojavljuje u medijima.

Bili su u braku četiri godine, a MIlica i sada kao PR radi. Danas je Ognjen u braku sa atraktivnom manekenom, koja ima zaista nestvaran izgled, i ona privlači zaista ogromnu pažnju javnosti.

View this post on Instagram

S as a smile,my shield and my weapon

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) on

Popularni voditelj je rođen u Šabcu 1975.godine. On ne samo da je voditelj, nego je i muzičar, imao je i svoje grupu flamingosi koja se ugasila nakon što je Madžgalj, njegov prijatelj i kolega umro. Inače, vodi popularnu emisiju danas koja traje duže od deset godina, a radi se o emisiji AMI G show koju možete jednom sedmično, i to utorkom da gledate u večernjim terminima.

NO COMMENTS