Vidjela je da je nešto palo sa police – kad je to...

Vidjela je da je nešto palo sa police – kad je to podigla, desilo se nešto strahovito!

467
0
SHARE

Supermarket je posljednje mjesto gdje biste očekivali bilo šta uzbudljivo da se desi. Osim trčkaranja sa kolicima, kad otkrijete da su proizvodi na sniženju ili kad sretnete nekog svoga, poprilično je najdosadnije mjesto koje možete posjetiti.

Ali ono što su sigurnosne kamere snimile u supermarketu u Južnoj Koreji, sve je – samo ne nešto što se viđa svakodnevno, ili dosadno. Pogledajte ovu snimku… ako se usuđujete.

Žena sa snimke tvrdi da ju je demon opsjeo. Kad pogledate video, malo je teško ne povjerovati joj.

Zabrinuti prolaznik oprezno joj je prišao prije nego je žena počela vrištati, a onda je odskočio nazad iz straha.

Drugi prolaznik pokušao je utješiti ženu prije nego je došlo do iznenadne konvulzije i još jedan užasavajući urlik poslao ga je nazad odakle je i došao.

Ali, on je bio uporan i počeo je izvoditi, kako se čini, vježbe za meditaciju, ali žena je ponovo pustila glasan krik..

Kasnije se napokon smirila i dok su je tri osobe odvodile od tog mjesta, pakovanje jednog proizvoda srušilo je na pod…

Neki korisnici na društvenim mrežama kažu kako misle da je ženu opsjeo demon, ali drugi kažu da je možda imala epileptični napad.

Neki kažu da je cijeli scenario jednostavno odglumljen.

 

Još uvijek nije poznato šta se tačno desilo u supermarketu u Južnoj Koreji, a video snimak sa nadzorne kamere kruži društvenim mrežama otkako je objavljen.

Jedna korisnica napravila je slanu šalu i prokomentarisala kako je žena počela vrištati, prosto zato jer je vidjela cijenu proizvoda! Nije li to malo pretjerano?

Jeste li primijetili bijelu kutiju koju je ispustila na pod pred noge – pomijera se prema njenim nogama kad se okrenula da vrati drugu kutiju koja je pala, potpuno se sama pomijera. Jezivo, napisao je drugi korisnik.

Šta vi mislite? Da li je ovo istinit događaj – i postoje li duhovi u našem svijetu, među nama?

NO COMMENTS