(video) Kija Kockar javnosti koja je za nju glasala lupila šamar: Jeste...

(video) Kija Kockar javnosti koja je za nju glasala lupila šamar: Jeste li znali da je stjuardesa snimila “akcioni” film za odrasle prije ulaska u Zadrugu?

863
0
SHARE

PRIJE DVIJE SEDMICE SE ZAVRŠIO JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH RIJALITI TAKMIČENJA IKADA NA OVIM PROSTORIMA, POBJEDNICA RIJALITIJA ZADRUGA PRVE PREMIJERNE SEZONE JE KRISTINA KIJA KOCKAR, KOJA JE NAPROSTO IZDOMINIRALA GDJE JE OSVOJILA 55% GLASOVA I ZASLUŽENO OSVOJILA PRVO MJESTO. KAO GLAVNU NAGRADU JE DOBILA 50 HILJADA EURA.

Mnoge žene su tada suosjećale sa Kristinom, koju je muž javno prevario sa modnom blogerkom Lunom Žogani. Pisalo se o Kristini mnogo toga, a trenutno trese region jedna nova informacija, gdje se govori kako je Kristina bila u vezi sa pilotom dok je radila u DUbaiju. Ona je navodno imala aferu dok je bila udata za pjevača SLobodana Radanovića, pošto je on svoje vrijeme provodio u Srbiju.

Kija i pilot su navodno imali strasnu aferu, čak su jednom tokom strastvene akcije i snimali to, a njihov snimak je naišao na jednoj stranici za odrasle, a mi ne možemo da imenujemo zbog pravila cenzure.

SIgurno ćete vi pronaći to na internetu ukoliko vas zanima njen promiskuitetni video gdje je ona u akciji sa pilotom.

Ništa od ovoga ne bi bilo bombastično, da Kristina nije imala aferu sa čovjekom koji ima dijete i koji je oženjen. Stavlja sve ovo jednu veliku mrlju na Kristinin život u rijalitiju, pošto je i ona istu stvar radila van rijalitija.

Kristina trenutno na svojoj karijeri radi, čini se da će postati pjevačica ubrzo, ne vjerujemo da taj skandal neće utjecati previše na nju, kao i na njen život u bližnjoj budućnosti, ali i na njenu karijeru.

Mogli ste i sami čuti o čemu pričaju, da li imate nešto reći o ovome, pratite li?

NO COMMENTS