Već trudnoća, a samo što je počeo rijaliti: Zadrugarka podijelila lijepe vijesti,...

Već trudnoća, a samo što je počeo rijaliti: Zadrugarka podijelila lijepe vijesti, postaje mama po drugi put

491
0
SHARE

Druga sezona je bila dugo iščekivana od strane gledatelja Pink televizije, a producenti su se itekako potrudili da odgovore izazovu i prirede šou za svoje fanove. Ipak, čini se kako su neki učesnici posebno inspirisani kako da stignu do finala i pobjede. Takvi su sigurno David Dragojević i njegova partnerka Aleksandra Subotić koji su objavili da su odlučili da naprave bebu u Zadruzi. Ovo priznanje je šokiralo dio javnosti, ali većina je već navikla na ovakve stvari u rijalitiju.

Aleksandra, koja je pred ulazak u Zadrugu, otkrila svoju taktiku, u posljednje vrijeme ne prestaje da šokira javnost, prvo svađom sa Minom Vrbaški, a onda je na red došao skandal sa bivšim momkom Aleksandrom Čabarkapom, a čini se kako atraktivna Aleksandra ima još asova u rukavu. Rijaliti par je odlučio da želi proširiti svoju porodicu, a na tome će raditi idućih deset mjeseci koje će provesti na imanju u Šimanovcima.

Nakon što su svoju zamisao podijelili da porodicama i konsultovali se s njima da li će njima biti neprijatno što će par imati odnose pred kamerama, ustanovili su da je riječ o njihovim životima i da sami treba da donose ovakve odluke. Zbog toga, Aleksandra i David su se već u karantinu posvetili svom cilju; djetetu, pa su tako dane provodili uz filmove i maženje. Aleksandra je otkrila da smatra da bi bio hit da se porodi u rijalitiju, pa se nada da je već ostala trudna. Žele da Aleksandrinoj kćerki, koju je David prihvatio kao vlastitu što brže podare brata ili sestru, te ako to uspiju iskoristiti kao razlog za pobjedu u ovoj sezoni rijalitija, tim bolje.

NO COMMENTS