Vanredno stanje proglašeno: Naređena je odmah hitna evakuacija stanovništva: Stiže snažna oluja,...

Vanredno stanje proglašeno: Naređena je odmah hitna evakuacija stanovništva: Stiže snažna oluja, tražite zaklon!

593
0
SHARE

OVIH DANA JE ZAVLADALO VELIKO NEVRIJEME, TO SU NAJBOLJE OSJETILI NA SVOJOJ KOŽI I STANOVNICI MALOG MJESTA U JUŽNOPACIFIČKOM MJESTU, DRŽAVA TONGA. VANREDNO STANJE JE PROGLAŠENO U TOM MJESTU, A HITNO SE MORAJU EVAKUISATI LJUDI, POŠTO STIŽE OLUJA KOJA JE JAKO SNAŽNA I KOJA MOŽE MNOGO PROBLEMA DA NAPRAVI. ZAKLON OD OVE OLUJE SE MORA POTRAŽITI.

Država Tonga je poznata po tome što ima svoja lijepa ostrva, ali ipak, na udaru je ciklona tropskog, kojeg su nazvali ciklon Git. On se približava arhipelagu i sada su odmah naredile lokalne vlasti da se stanovništvo mora evakuisati. Opasno je po sve ljude.

 

 

I Crveni Križ se odmah javio, rekli su da je najbolje ljudima da potraže neke obližnje zgrade, jer moraju da se sklone ovakvih stvari, moraju jer je ovo jako opasno. Neće imati nikakvih problema, niti posljedica.

 

 

Potom su dodali da dok ovo ne prođe, oni moraju da se zadrže barem u stubištu, ili da nekoga pitaju da ih primi u svoj stan. Nezapamćena oluja, nezapamćeno nevrijeme koje se desilo naprosto ruši sve pred sobom. Možete vidjeti na slikama šta se dešava ovdje.

Dugo se nije zapamtila neka ovakva snažna oluja, dosta ljudi je izgubilo svoje živote zbog svega što se dogodilo. Nemile scene kakva Tonga nije zapamtila duži period, a donijeti ćemo vam jedan dio da vidite samo kakvo je tamo stanje.

Sreću imamo što smo rođeni na Balkanu, jer ovakve stvari su jako rijetke, imali smo jednom poplavu u nekoliko posljednjih godina.

 

 

 

I šta imate da kažete na ovo? Da li ste iznenađeni?

NO COMMENTS