Usvojili su troje djece komšinice koja je umirala – a kad su...

Usvojili su troje djece komšinice koja je umirala – a kad su se vratili kući, ZATEKLI OVO!

647
0
SHARE

Samohrana majka Audrey je bila u velikoj depresiji duže vremena. Njoj je doktor odmah rekao da ide u bolnicu kako bi se mogla testirati i da vide u čemu je problem. Komšijama je tada rekla da pripaze samo na jednu noć na njenu djecu, pošto ona mora ići.

Jedna od komšinica po imenu Tisha već ima petero djece, ali je prihvatila da joj pomogne. Iako nije bilo mnogo mjesta, jako je sretna bila da ih udomi i da im pomogne.

Otišla je u bolnicu, tamo je sačekala malo, a rezultati su potom izašli. Doktor je rekao da ide na operaciju, ima teško oboljenje i bilo je potrebno čudo da se izliječi.

Ona je odmah znala da joj vrijeme ističe, bila je spremna da se bori, da ne bi bilo prekasno, ali je željela da zna da su joj djeca u redu, prije nego li umre.

 

 

Tisha i Audrey nisu bile tako bliske, ali su vodili jedan užurban i zauzet život, bilo je osmero djece između njih, ali ipak, to ih nije spriječilo da se bolje upoznaju i da postanu nešto više od komšinica.

Audrey je pitala Tishu da li bi željela da bude legalni staratelj nad njenom djecom, iako to nije očekivala, Tisha i njen muž su to prihvatili. Znali su da će se namučiti, još troje djece u njihovom domu. Željeli su da pomognu, kako bi bi mogli da budu utjeha djeci ako bi im majka preminula.

Mislila je Audrey da će imati više vremena, ali…

 

 

Lokalna medijska kuća FOX 5 je odlučila da im renovira kuću kada su ovo čuli, pripremili su im iznenađenje…

 

 

 

 

NO COMMENTS