U ŽIRI ZVEZDE GRANDA SE VRAĆA ZORICA BRUNCLIK – evo koga će...

U ŽIRI ZVEZDE GRANDA SE VRAĆA ZORICA BRUNCLIK – evo koga će ona mijenjati

746
0
SHARE

PROŠLE SU SKORO TRI GODINE OTKAD JE ONA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA, A SADA ČINI SE DA ZORICA BRUNCLIK ŽELI DA SE VRATI NA STARO MJESTO, ALI NE NA BILO KOJI NAČIN. KAKO SAZNAJEMO OD IZVORA BLISKOG NJOJ, IMA NAMJERU DA ZAMIJENI VIKI MILJKOVIĆ.

Nedavno je Zorica izdala svoj novi album, nije zadovoljna kako on prolazi na tržištu, pa planira da se vrati na Zvezde Granda, pošto zna da su upravo Zvezde Granda najpogodnije za promociju.

Zaključili su kako je neophodno da ona bude prisutna na televiziji, istina, imaju potpisan ugovor i ona i Kemiš sa Pink televizijom, ali kako se više ne emituju Pinkove Zvezde, nema gdje da se pojavljuje ona.

DOšli su na ideju da se vrate na Zvezde Granda, a upravo vide Viki Miljković kao jednu od onih koja bi mogla ispasti. Zorica zna da bi i ona bila tu da podigne gledanost, ali ne znamo kako će se Saša Popović ponijeti tu, obzirom da ga je ona ostavila neposredno pred finale prije tri sezone i on je to vidio kao veliku izdaju.

Zorica se nada će upravo Viki koja se tu i ne uklapa najbolje i koja ima svađe sa žirijem često izvisiti, pošto je i sama Karleuša rekla kako je ona tu dovedena da joj bude topovsko meso. Inače, Viki se žalila kako produkcija nju dovoljno ne štiti od ovih riječi.

Da li će Saša moći oprostiti i zakopati ratne sjekire sa Zoricom Brunclik, vidjeti ćemo i sami, ali ga je ostavila kada je bilo najpotrebnije.

NO COMMENTS