U CRNO ZAVIJENA Bosna i Hercegovina – poznati BH.pjevač nastradao u saobraćajnoj...

U CRNO ZAVIJENA Bosna i Hercegovina – poznati BH.pjevač nastradao u saobraćajnoj nesreći!

853
0
SHARE

NASTAVLJAJU SE SMRTNI ISHODI NA BOSANSKOHERCEGOVAČKIM ULICAMA, A MJEŠTANI NASELJA BRDA KOJE SE NALAZI NA PUTU MRKONJIĆ GRAD – KLJUČ ĆE SIGURNO PAMTITI TRAGEDIJU KOJA JE POGODILA KADA JE DOŠLO DO IZUZETNO JAKE I TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U KOJOJ JE JEDNA OSOBA IZGUBILA I ŽIVOT. SVE SE TO DESILO NA M-5 MAGISTRALNOM PUTU, A KAKO SMO SAZNALI, U PITANJU JE 33-GODIŠNJI PJEVAČ.

 

Nesreća se dogodila kasno iza ponoći, a u nesreći je učestvovao automobil marke AUDI. Đurad Đuranović, nalazio se u tom automobilu i on je izgubio život na licu mjesta. Đurad je poznat po tome što je snimio duetsku pjesmu sa Anabelom Đogani, čija kćerka Luna je veliki favorit za pobjedu u rijalitiju Zadruga.

Osim njega, u nesreći je stradao i nalazi se u teškom stanju njegov prijatelj, 51-godišnji Slobodan Vasić. U prvi mah su svi mislili da se radi o pjevaču iz Grand Produkcije, ali je policija potvrdila da je u pitanju drugi čovjek koji uopšte nije pjevač.

 

 

Kako je došlo do ove fatalne nesreće se još uvijek ne zna, ali ono što se zna, to je da je Đurad stradao na licu mjesta, a Slobodanu su ukazali pomoć i on se nalazi u teškom stanju. Obojica dolaze iz Mrkonjić Grada, a na uviđaj su izašli ljudi iz policije Banja Luka, kao i Mrkonjić Grada, a dežurna tužiteljka iz okružnog suda Dragana Lipovčić je na lice mjesta izašla, kako bi izvršila uviđaj.

Dokazi su se morali pokupiti, željeli su da vide u čemu je bio problem, šta je uzrok nesreće… Republika Srpska je obavijena tugom, a Đurad je bio pošten čovjek, tako pričaju svi. Malo se pogurao i na muzičkoj sceni, ali je njegov život okončan. Inače, rekli smo da je on dobar prijatelj Anabele Atijas, koja s njim ima snimljen i duet. Njih dvoje su bili jako dobri prijatelji.

 

 

NO COMMENTS