U blizini meksičke obale ribari su ostali zaprepašteni – ulovili su ribu...

U blizini meksičke obale ribari su ostali zaprepašteni – ulovili su ribu VANZEMALJCA

685
0
SHARE

Do sada smo se susreli sa mnogo različitim vrstama žvotinjama, pogotovo lovci i ribolovci koji su se svega nagledali u životu. Ovdje su vidjeli neke mutante koji ni sami nisu nikada vidjeli. Ljudi su takvi da će eksperimentisati na životinjama, ovdje mogu da dobiju pravog mutanta, a zamislite da vidite spoj dvije vrste psa i mačke.

 

 

Ni sami nekada ne možemo da kažemo o čemu se radi, jer se prvi put susretnemo sa nekim stvarima koji nas ostave naprosto bez teksta. Sljedeća scena koju ćemo vam mi pokazati će vas iznenaditi. Pomisliti ćete da gledate neki film o naučnoj fantastici, ali nije.

Ovdje se radi o vanzemaljskoj ribi, ona ovih dana puni sve novinske naslove, kao i društvene mreže, nakon što jeo na uhvaćena negdje u Meksiku, u mjestu Los Cabos i u blizini njene obale.

Ne samo da ona izgleda veliko, nego je i zastrašujuća. Veoma zanimljiv izgled, na Facebook stranici grupa ribara koja ju je i upecala. Post je za kratko vrijeme postao mnogo viralan. Svoja iskustva nam pišite, nekada ćete se i sami zapitati da li ste se susreli nekada sa nečim kao što je ovo.

 

 

Sada vam ostavljamo da ovo pogledate i sami,  vjerujemo da ćete makar malo uplašiti, da vam neće biti svejedno.

Zamislite kako je bilo ribolovcima kada su ovo čudo ulovili, zamislite koja je to borba bila i koliko su se prepali. Ovo je nešto što se ne viđa tako često, rijedak slučaj. Ovakav mutant i još njemu mnogo sličnih se nalazi negdje u dubinama okeana.

NO COMMENTS