Tvrde kako nisu vidjeli ljepšu djecu na svijetu: ne treba čuditi kada...

Tvrde kako nisu vidjeli ljepšu djecu na svijetu: ne treba čuditi kada potiču od ovakvih roditelja

463
0
SHARE

BLIZANKINJE AVA MARIJA I LEA ROUZ SU IDENTIČNE, ONE SU POSTALE PRAVE INSTAGRAM ZVIJEZDE. IAKO SU JOŠ UVIJEK DJEVOJČICE, NJIH NA INSTAGRAMU PRATI PREKO 550 HILJADA PRATILACA.

Njihova majka Jaki je zaslužna za to, ona je nalog otvorila u julu prošle godine, a djevojčice su tako postale popularne rekordnom brzinom. One ne samo da su osvojile srca publike, nego su i pažnju skauta uspjele da privuku, a evo kako one izgledaju, procijenite sami:

Ovako mlade, blizankinje su potpisale ugovore sa dvije modeling agencije, jako je interesantno da one uveliko sad imaju posla, snimaju za razne brendove, kao i časopise koji se na djecu odnose. Avi i Lei stižu pohvale iz cijelog svijeta, dobijaju čestitke i razglednice gdje pišu da su najljepše djevojčice na svijetu.

Popunjen poslovni raspored imaju ove princeze, svaki dan im je popunjen osim nedjelje kada odmaraju. Majka ih podržava u tome, a svojim kćerkama je rekla da ukoliko su spremne da ne odustanu od plivanja i plesa mogu da se bave i modelingom. Modeling im je svima u krvi, ne sumnjamo da će blistava karijera biti kod ovih djevojčica kada odrastu.

Bilo je tu mnogo komentara vezano za ovu temu, dok neki govore da je ovo super stvar, dap održavaju roditelje i djecu, ipak ima onih koji govore da je ovo previše za djevojčice, koje još uvijek ne mogu samostalno da odlučuju.

Šta vi mislite o ovome, da li ste se iznenadili zbog ovoga ili ne? Da li biste vi svoju djecu uputili na ovaj put ili biste čekali da odrastu

NO COMMENTS