TUŽNA PRIČA DVA BRATA: Jedan Se Odselio U Njemačku, A Drugi Ostao...

TUŽNA PRIČA DVA BRATA: Jedan Se Odselio U Njemačku, A Drugi Ostao Kući!

423
0
SHARE

Ovo je tužna priča DVA BRATA – jedan ostao kući, drugi se odselio u NJEMAČKU!

Ovo je fotografija koja je objavljena na jednoj od najpopularnijih stranica na Fb, Uživo sa Balkanskih ulica. Ona nam je ovaj put imala nešto zanimljivo da donese, a radi se o tome da je ovo bilo itekako zanimljivo. Iz redakcije njihove stranice postavljena je jedna fotografija, koja je jako tužna.

 

 

Na ovoj fotografiji možete da vidite jednu kuću, ali na njoj se vidi da je podijeljena na dva dijela. Tu žive dva brate, jedan se nalazi u Njemačkoj, a tamo i radi, drugi je kako se čini ostao u kući. Fotografija koja je nastala u mjestu Janja, koje se nalazi u blizini Bijeljine. Na sjeveroistoku Bosne i Hercegovinu.

Iako vam možda na slici djeluje da je sve OK, ipak nije. Zanimljivo je to da je ovaj u Njemačkoj, lijeva strana kuće, dok je desni tu i njega je nužda natjerala da proda svoj dio kuće, vjerovatno zbog nedostatka novca, jer nije imao ništa.

Zanimljivo je i to da je ovo napisano sprejem, kao što možete i da vidite. Pitanje se postavlja, da li ste se vi nekada susreli sa ovim da ste porodični dio morali prodati, jer vas je nužda natjerala ili niste nikada imali ovakvu situaciju… Pogledajte ovu fotografiju koja lomi srce:

 

Ovo je mnogo bolno, zar ne? Primjetite i sami razliku između ovoga koji živi u Njemačkoj i ovoga što je ostao tu… Ovakve stvari pokazuju jasno kakvo nam je stanje u državi. Ovo mnogo boli!

NO COMMENTS