Trogodišnjakinji Su Roditelji Dopustili Da Sama Izabere Svoju Odjevnu Kombinaciju Za Školsko...

Trogodišnjakinji Su Roditelji Dopustili Da Sama Izabere Svoju Odjevnu Kombinaciju Za Školsko Fotografisanje – Postala Je Internet Senzacija!

603
0
SHARE

Učenici inače imaju posebnu uspomenu na školsko fotografisanje, čak i u obdaništu je takav slučaj. Jedna djevojčica koja je mnogo slatka se zove Kajlin Štajnbah i ona ima tri godine, konačno je dočekala da se uslika u obdaništu i da ima uspomenu za cijeli život. Tako će imati lijepu fotografiju koja će obilježiti taj period njenog odrastanja.

I tako je ona jednog dana došla i pitala roditelje da li ona može sebi da izabere odjevnu kombinaciju. Odnosno da li će joj dopustiti, roditelji nisu vidjeli ništa loše u tome, čak su joj dozvolili.

 

 

 

Obzirom da je ona redovno gledala svoje crtiće i da je imala mnogo crtanih idola, nije znala koga da izabere. SUperman, Batman su joj bili omiljeni crtići, a opet se na kraju odlučila za Supermana i Supergirl. Ipak, imala je jedan problem djevojčica.

Ona nije mogla da izgovori slovo S, pa je umjesto Superman I Supergirl govorila Pooterman i Pootergirl.

i došao je tako dan za fotografisanje, a ona je fotografu sva sretna uzviknula Pootergirl i uslikala se. Fotograf se samo slatko nasmijao i potom uslikao djevojčicu. Ona je ispala veoma lijepo, sa sobom je ponijela i SUpermana i uslikala se zajedno sa njim.

Definitivno da će joj ovo biti jedan od ljepših perioda njenog života, zar ne, složiti ćete se s nama u ovome?

 

 

Hvala što nas pratite, i dalje ostanite uz našu stranicu, a do tada vam ostavljamo da uživate u našoj muzici. Nadamo se da će vam se svidjeti ovaj naš mix ex Yu rock…

NO COMMENTS