TESTIRAJTE SE: Da Li Možete Pronaći Dvije Skrivene Mačke Za Manje Od...

TESTIRAJTE SE: Da Li Možete Pronaći Dvije Skrivene Mačke Za Manje Od Trideset Sekundi?

629
0
SHARE

VIZUELNI ZADACI NEKADA ZNAJU DA SE IGRAJU SA NAMA I DA NAM POREMETE UM. VREMENOM MOĆ PERCEPCIJE POČNE DA NAM SLABI, ALI NA OVAKVIM ZADACIMA VI NAJBOLJE RAZVIJATE SVOJE MOŽDANE VIJUGE, KAO I VAŠ FOKUS. NA OVAJ NAČIN ĆETE MNOGO TOGA UVJEŽBATI.

Nas ipak dugo nije bilo sa ovim zagonetkama, mi smo se ipak opet vratili. Sa ovim načinom, mi ćemo vam pokazati nekoliko sjajnih zadataka, dovoljno je da pratite našu stranicu da biste dobijali jednom dnevno na ovakav način.

Kao što to možete vidjeti u fotografiji ispod, ovdje imate jednu fotografiju koja je naslikana u dnevnom boravku. Na njoj se nalaze dvije mačke koje morate da pronađete, kriju se negdje na slikama. Jedna porodica, a dvije mačke, autor ih je super sakrio, kao što to vidite…

 

 

 

Koji je zapravo vaš zadatak ovdje, vaš zadatak je jako jednostavan, a ono što biste vi morali da uradite je da pronađete u roku od trideset sekundi dvije mačke koje su dobro skrivene na ovom zadatku. Možete li vi to, saznati ćemo uskoro, ali nadamo se da ćete uspjeti da nam kažete vaš odgovor na ovo…

Dobro bi bilo kada bi u komentarima rješavali ovakve zadatke, pošto ćete tek tako znati da li ste pogodili ili ne, kada uporedite vaš odgovor sa drugim odgovorima.

Pokušajte za manje od pola minute pronaći…

 

 

Sada budite iskreni sa nama, da li ste ih uspjeli pronaći, nije ih teško vidjeti i uočiti. Ilustrator ovog djela je nacrtao dvije mačke, jedna se nalazi na podu, odnosno ispod gazdinih nogu, dok je druga mačka u krilu vlasnice koja je mazi i miluje, kao što to možete vidjeti.

Lajkajte nas za još ovakvih vijesti koje će vamo svakodnevno da vam objavljujemo. I dalje ostanite uz nas…

Bonus pjesma:

Uživajte uz naš mix, uz popularnog hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog i njegovim ljubavnim pjesmama.

 

NO COMMENTS