Tek kada sam se udala, shvatila sam da moj muž i njegova...

Tek kada sam se udala, shvatila sam da moj muž i njegova rođena sestra imaju neki poseban odnos

446
0
SHARE

A NAKON ŠTO SAM SE UDALA, TEK TADA SAM SHVATILA DA MOJ MUŽ I NJEGOVA ROĐENA SESTRA IMAJU NEKI POSEBAN ODNOS, KOJI NE MOŽE DA SE OBJASNI NIKAKO. ISKRENO DA BUDEM, DA SAM TO ZNALA I PRIJE VJENČANJA, JA BIH DVA PUTA RAZMISLILA DA LI DA SE UDAM ZA TAKVOG ČOVJEKA.

Oni se pozivaju dnevno i do deset puta, svakog vikenda ona kod nas dolazi, opsjednuti su jedno drugim, vjerujte da on mnogo više pažnje posvećuje njoj nego meni.

Meni je prolazilo kroz glavu često da li oni rade one stvari pošto su toliko bliski. A prije par dana smo se spustili u Budvu na plažu, ali i njegova sestra je išla s nama, od prvog dana mi je tako neugodno bilo. Ja sam se sunčala na plaži, malo mi se pridrijemalo na plaži, a kada sam progledala, šokirala sam se od prizora koji sam vidjela.

Moj muž je svojoj rođenoj sestri mazao leđa kremom za sunčanje toliko polako i nježno, a ona je ležala raskopčanog brusa, sjedio joj je na butinama i tako utrljivao kremu. Na kraju sam shvatila da mu to uopšte i nije sestra. To mu je bila ljubavnica, a oni su mene namargačili pošteno.

Nisam u životu doživjela takvu bruku kao tog dana.

NO COMMENTS