TATA TAJNO POSTAVIO KAMERU – Kako bi mu cijeli svijet povjerovao da...

TATA TAJNO POSTAVIO KAMERU – Kako bi mu cijeli svijet povjerovao da kćerka ovo radi u sobi

675
0
SHARE

NIKO NIJE VJEROVAO OVOM TATI KADA JE PRIČAO LJUDIMA NA POSLU I ULICI ŠTA NJEGOVA KĆERKA RADI. ON TO NIKAKO NIJE MOGAO DA DOČARA ONAKO KAKO JE ON VIDIO, A OBZIROM DA NIKOME TOLIKO NIJE DJELOVALO ZANIMLJIVO ON JE TRAŽIO PRAVI NAČIN DA IM DOČARA. NA KRAJU JE ODLUČIO DA U SOBU STAVI TAJNU KAMERU, KAKO BI MOGAO SNIMATI SEBE I KĆERKICU.

 

 

Kada su pogledali, tek tada su mu povjerovali u sve ono što je pričao, u nastavku ćemo vam pokazati šta vas očekuje. U video zapisu možete da primjetite da je malena djevojčica gledala nešto na TV-u. To nije bilo šta, radilo se o tome da je gledala ples i da je tako upijala svaki njihov pokret i pokušala kopirati isto. Na početku je imala mnogo problema, a kako je prolazilo vrijeme, to je postalo sve bolje i bolje definitivno.

Pričao je otac to svojim prijateljima, ali nije mogao ni blizu da dočara kao što je to na kameri, zbog toga je uzeo kameru i pustio joj ples, a potom su krenuli zajedno da igraju. Dječiji stol je uzeo, jer je to bilo jako korisno za njegovu kćerku. Bosnog je bio i odlučio je da pokaže svojoj mezimici kako on to radi i umije.

 

 

 

Zaista su bili divan plesni partner. Lijepo je vidjeti ovakve stvari koje nas oduševe iznova i iznova, mi smo naprosto očarani ovdje ostali. Da je više ovakvih situacija, svijet bi bio daleko ljepše mjesto.

Nadamo se da će vam se svidjeti ovaj njihov divan performans, nas je ostavio bez teksta, mi smo ostali oduševljeni.

 

NO COMMENTS