Tata snimio bebu kako pravi svoje prve korake – POPADAT ĆETE kad...

Tata snimio bebu kako pravi svoje prve korake – POPADAT ĆETE kad vidite kako je motivisao!

594
0
SHARE

Možemo slobodno reći da će neki uraditi skoro sve za hranu.

Trčao bih 3 kilometra ako bi to značilo da ću dobiti neograničene količine mekanih, toplih čokoladnih keksića kad završim. Slatkiši su moja slabost! Ova ljubav prema hrani ne važi samo za nas odrasle. I bebe su posvećene hrani kao i mi!

Ben Hayman podijelio je video svoje kćerke kako hoda i svi su poludjeli za snimkom. Ne zato što pravi svoje prve korake, nego se smiju tome zašto ona hoda.

Ben je podijelio video na svom Instagramu. Prvo je napravio profil kao lični račun, ali ga je ubrzo posvetio svojim kćerkama blizankama kad su se rodile u septembru 2016.

Na instagram sam u početku napravio lični profil, ali sad se pretvorio u račun tate blizanki…. žao mi je prijatelji, ali srećom postoji unfollow opcija, napisao je Ben u svom opisu na Instagramu.

Tata dijeli svakodnevne avanture sa svojim blizankama Millom i Evie. Često objavljuje fotografije 1-godišnjih djevojčica dok se igraju zajedno.

Video koji je nedavno objavio postao je viralan, sa preko 170 hiljada pregleda na Instagramu. Na videu, njegova kćerka Evie pravi prve korake. Ali kako ju je motivisao da to uradi? Uz pomfrit!

Čudesno šta bi djevojčice uradile za hranu, napisao je on na Instagramu.

Istina Bene, istina. Na videu, možete vidjeti koliko je Evie motivirana da uzme taj komad pomfrita!

Bebe su možda više posvećene hrani nego odrasli jer u svojoj dobi samo pokušavaju probati čvrstu hranu. Sve im je tako ukusno u toj fazi! Moraju probati sve da vide koliko im se sviđa.

Nadamo se da će dobiti gomilu pomfrita poslije ovoga. Ako je dobra blizanka, podijelit će ih sa svojom sestrom. Mala Evie na videu pravi svoje prve korake, ali se i primijeti da je malo ometena. Zastala je, malo se nasmiješila i onda nastavila hodati dok nije dohvatila ukusan pomfrit.

Pogledajte video ispod.

NO COMMENTS