Svi znamo da ona ne zna da pjeva: Nikada brutalnije Miki popljuvao...

Svi znamo da ona ne zna da pjeva: Nikada brutalnije Miki popljuvao Kiju Kockar (video)

367
0
SHARE

JEDAN GLEDAOC JE BRANIO KIJU KOCKAR KADA JE MIKI GOVORIO DA ŽENA NE ZNA KO JE NAPISAO DONA KIHOTA, DA NE ZNA NITI JEDNOG ČLANA BITLSA DA NAVEDE, DA NE ZNA NI KO JE ENDI VORHOL.

Veliku raspravu je Miki Đuričić vodio sa jednim gledaocem koji je stao u odbranu Kije Kockar.

On je krenuo sa rečenicom: Da je završio muzičku školu, odnosno solo pjevanje i da može reći da Kija zna da pjeva. Nema kao Vitni Hjuston glasovne mogućnosti, ali ima glas za pjesme koje snima kao i svi izvođači, potom ga je Miki odmah prekinuo:

– isključite ovoga, molim vas, nemojte mu davati više da priča.

Gledaoc je nastavio i rekao kako je Severina jedna velika zvijezda, a nema neki raspon glasa. Rak rana mu je Kija Kockar kako u Zadruzi, tako i napolju.

A potom je Miki rekao njemu kako je on sam sebe diskreditovao, pošto ide u muzičku školu, rekao je da Kija Kockar zna p čemu pjeva. Šta ja imam tebi odgovoriti, Lave? Kako možeš reći da žena zna da pjeva? Mi svi znamo da ona ne zna da pjeva, bijesnio je Miki.

Bio je još brutalniji kasnije tokom rasprave:

Ta žena nema pojma ko je napisao Dona Kihota. Ona niti jednog člana Bitlsa ne zna navesti, ne zna ni ko je Endi Corhol, nije znala šta god da sam je pitao, pobjednica vaša je nepismena, urlao je Miki.

A šta se sve dešavalo ovdje, najbolje da i vi pogledate ovaj video zapis:

Je li pretjerao Miki?

NO COMMENTS