Svi su ogorčeni i bruje zbog onoga što je JOvana Joksimović rekla...

Svi su ogorčeni i bruje zbog onoga što je JOvana Joksimović rekla popularnoj hrvatskoj pop zvijezdi Jeleni Rozgi

494
0
SHARE

PONOVO JE AKTUELNA TEMA OVIH DANA POLEMIKA O TOME KOJU SU VODILE JOVANA JOKSIMOVIĆ, VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA TV PRVE I POPULARNA POP ZVIJEZDA IZ HRVATSKE JELENA ROZGA.

Sve je u emisiji počelo tako što je Srđan, kolega Jovanin odlučio da pohvali svoje koleginicu i suprugu popularnog pjevača Željka Joksimovića da se sve može stići i postići u životu.

Jelena Rozga, popularna hrvatska pop zvijezda je bila gošća u jutarnjoj emisiji na TV PRVA kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, a svi su komentarisali tu prisnost koja je bila između Jelene i Srđana koji su uživo u emisiji flertovali. Jako simpatično je to bilo, dopalo se svima, a potom je to njih i nasmijalo.

Ono o čemu se dugo raspravljalo nakon emisije je to što je Jovana rekla Jeleni, bila je i polemika na majčinstvo i vezu, to je ono o čemu se sada uveliko priča. Jelena je u jednom trenutku rekla da sve to želi, ali nikako…

Jovana Joksimović je prekinula Jelenu pa je rekla kako ona mora naći nekoga, nije jednostavno ni da se s nekim zabavljate, nije lako kada se ne desi ljubav do određenih godina, pragmatična mora biti, neko se mora naći, da kaže sam sebe to sam godište, u redu. Naći ćemo nekoga, idem, želim da imam dijete s njim, poručila je lijepa voditeljka pjevačici.

Jelena Rozga kao da je htjela da skrene sa teme, sama je rekla da joj je rano i da su ovo teške teme, a potom je Jovana rekla kako je Jelena gostovala kod njih prije dvije tri godine u emisiji i rekla tada kako bi željela da ima jednu curicu. Pjevačica je potvrdila želju, rekla je da to želi više od svega, nada se da će se uskoro desiti, ali nikako da se desi.

NO COMMENTS