Svi su ga napali zbog toga što nije htio priznati sina –...

Svi su ga napali zbog toga što nije htio priznati sina – jajima su ga gađale žene, a pale su i neke uvrede

576
0
SHARE

PRIPADNICE LJEPŠEG POLA SU GA ZAMRZILE ZBOG TOGA, MIROSLAV ILIĆ JE POZNATA LIČNOST, ALI SU SE SVI ODVAŽILI DA GA VRIJEĐAJU ALI I DA UČINE NEŠTO JOŠ GORE. I DALJE SE VODI SPORT SA LJUBAVNICOM MIROM ANTONOVIĆ OKO PRIZNAVANJA ZAJEDNIČKOG SINA DEVINA, KOJI SADA IMA 33 GODINE, ONA JE POLAZNOJ TAČKI. SAMO ZATO ŠTO SE SRPSKI PJEVAČ JOŠ UVIJEK NIJE ODAZVAO NI NA JEDAN NJEGOV POZIV.

Na tamošnje sudstvo je ljuta Mira Antonović, njoj nije jasno da neko tako može da utiče na jedan očit sudski predmet. Miroslav je potegao jake veze, Ženskoj populaciji je ovaj omiljeni pjevač postao loš primjer kako se ne treba ponašati neko ko je prema jednom mladom životu odgovoran. Za greške roditelja dijete nije krivo. i

Odlučile su se na svoje frustracije, neke žene su išle toliko daleko da su bile spremne da linčuju Ilića kada je gostovao u Nišu, u hali Čair. One su njega gađale jajima i pitale zbog čega ne priznaje svog sina, on na taj način omalovažava svu djecu svijeta. Miroslav ima sreće da ga nije pogodilo niti jedno jaje. Njemu možda savjest proradi, pa se ipak odazove pozivu iz suda koji je dobio. Ukoliko je nevin, moći će bez straha da stane pred tužioce i sudije, zar ne?

10.decembra 1950.godine u selu Mrčajevci je rođen pjevač srpske narodne muzike. U Čačku je završio gimnaziju, a elektrotehniku je studirao u Skoplju. 1972.godine je započeo svoju karijeru, Voleo sam devojku iz grada je njegov prvi singl koji mu je napisao tekstopisac Obren Pjevović.

 

NO COMMENTS