Svi ste upoznali ženu, a ovo je kćerka Macronove žene koja je...

Svi ste upoznali ženu, a ovo je kćerka Macronove žene koja je s njim išla zajedno u školu: Zanijemiti ćete zbog njenog izgleda

585
0
SHARE

SUPRUGA FRANCUSKOG PREDSJEDNIKA JE ČAK 25 GODINA STARIJA OD NJEGA, ON JE BIO UČENIK KADA SU SE UPOZNALI, SA 18 GODINA JE REKAO DA ĆE JE OŽENITI, IPAK POSTOJE I MANJE POZNATE ČINJENICE, TO JE DA BRIGIT IMA TROJE DJECE I ČAK SEDMERO UNUČADI. PRIJE VEZE SA MAKRONOM JE IMALA BRAK SA BANKAROM ANDRE LUISOM OZIJEROM, S KOJIM TROJE DJECE IMA, SINA SEBASTIJANA (41) I DVIJE KĆERKE LORENS (40) I TIFANI (33).

Bankar je saznao istinu nakon što su susjedi rekli kako mladi Makron stalno u njihovu kuću navraća, on se iselio iz porodičnog doma, veze, ugled i novac su izgubili. Oni su se rastali 2006.godine, da bi se Makron i Brigit naredne godine vjenčali.

Sebastijan je u Parizu radio u institutu, trenutno radi u globalnoj firmi Kantas Health, oženjen je i dvoje djece ima, ona je danas je kardiolog i ima troje djece, Makron je rekao da mu ne trebaju biološka djeca i unuci da bi pružio više ljubavi nego što trenutno daje ovoj djeci. Naša porodica je moja stijena i baza.

Zajedno u razred su išli Tifani i Makron, ona je zajedno sa svojim bratom angažovana u stranci Makrona, i upravo Tifani najviše hvali Makrona u njegovoj kampanji.

Oni su isto godište, Tifani je jednom prilikom rekla kako u njenom razredu postoji budala koja zna sve. Ona ima troje djece danas i ona je kardiolog. Ovo je zaista zbunjujuće, zar ne? Majka njena je u vezi i u braku sa njenim vršnjakom, koji joj je praktički očuh, a ista su generacija. zar ne?

NO COMMENTS