Švedski turista iz sve snage ŠUTNUO u glavu sobaricu iz ČISTA MIRA...

Švedski turista iz sve snage ŠUTNUO u glavu sobaricu iz ČISTA MIRA – zlo od čovjeka

603
0
SHARE

Svjedoci smo mnogo ružnih stvari koje se dešavaju u posljednje vrijeme od stranih državljana. Na kraju primjetimo i sami kako se neki ponašaju bahato i kako su neki neprimjereni.

Članak je skoro bio o bračnom paru, 70-ih godina su oni ludovali pa su u jednom trenutku počeli da tjeraju ostale gosta iz soba. Jedan od aktera incidenata, muškarac se skinuo i izašao a tada je počeo svima da prijeti. Zaista su to bile nemile scene, ne lijepe za oči.

 

 

Mnogo ozbiljna situacija se desila, kada je jedan turista ničim izazvan se zaletio na sobaricu i udario ju je. Desilo se na ljetovanju u Bugarskoj, u mjestu Sunčev breg, a nikome još uvijek nije jasno zbog čega je on fizički nasrsnuo na sobaricu, koju je nokautirao i to iznenada.

Ona je rekla da mu nikada ništa nije rekla, da ništa loše nije ni uradila da bi izazvala takvu reakciju kod njega.

 

 

Kada je napuštao hotel, on je prolazio pokraj sobarice, vidi se da je ona starija, a potom ju je toliko jako šutirao u glavu da je ona momentalno pala na pod. Nesretnica je kao svijeća pala na pod. Sreća da su odmah to uočili na kamerama, a potom su odlučili da pozovu policiju, dok ne bude kasno.

Kako ne bi uspio pobjeći, a potom je policija došla i savladala je ovog Šveđanina koji je bez razloga nokautirao sobaricu. Neće mu više sigurno pasti na pamet da se ponaša ovako bahato kao što je postupio dok je bio na ljetovanju u Bugarskoj u Sunčevom Bregu.

 

NO COMMENTS