Šveđanke su apsolutno najljepše žene na svijetu: Ove fotografije su pravi dokaz

Šveđanke su apsolutno najljepše žene na svijetu: Ove fotografije su pravi dokaz

591
0
SHARE

TRAVELER’S DIGEST JE MAGAZIN ZA PUTOVANJA, ON JE NAPRAVIO I POPIS GRADOVA U KOJIMA NALJEPŠE ŽENE SVIJET ŽIVA. NA SVJETSKI VRH JE STAVIO ŠTOKHOLM, GLAVNI GRAD OVE SKANDINAVSKE ZEMLJE.

Turisti koji se nađu u glavnom gradu Švedske će misliti zbog prelijepih djevojaka da su se našli u nekom rijaliti šou s top modelima. Šveđanke su inače jako pristupačne, to su i obrazovane žene, engleski jezik sa britanskim akcentom govore, mnogi turisti bi mogli da ih zamijene sa pravim Britankama.

Na drugom mjestu su se našli Argentina i Buenos Aires, njegova stanovnice su druge najljepše na svijetu, svojom egzotičnom ljepotom se izdvajaju i ističu.

Prekrasne navijače su ovih dana javnost zaintrigirale, na Instagramu se tako pojavio profil pod imenom HelloIAmFromSweden, on je prepun fotografija prelijepih navijačica Švedske.

Sada u ovome uživajte.

I da li ste pogledali ove ljepotice? Jesu li one s pravom na prvom mjestu najljepših žena na svijetu? Plavokose Šveđanke su nas sve oduševile definitivno, ovakva ljepota se ne viđa tako često.

Ukoliko vi smatrate da ima ljepših i boljih, pišite nam, šaljite, a mi ćemo razmotriti svaku fotografiju. Nažalost, Šveđanke više nećemo moći gledati jer je njihova reprezentacija izgubila u okviru četvrtfinala od Engleske rezultatom 0:2.

NO COMMENTS