Sve je zavodila u Zadruzi, a sada ne liči na sebe: Niko...

Sve je zavodila u Zadruzi, a sada ne liči na sebe: Niko ne može vjerovati da Maca sada ovako izgleda

345
0
SHARE

Senada Nurkić koja je svima nama poznatija kao Maca Diskrecija sada uživa u slobodi i ljetu nakon završetka rijalitija. Ona sprema svoj novi singl za koji je rekla da je potencijalni hit, postavlja se pitanje da li je zbog nove pjesme odlučila da promijeni svoj imidž.

Nedavno je postavila na Instagramu stori gdje je imala kratku kosu, bez ikakvih nadogradnji i umetaka.

Šta imate reći za njenu frizuru, da li vam se dopada ovakva Maca ili ne? Budite iskreni s nama kada nam budete davali mišljenje o Maci Diskreciji

Maca Diskrecija je nadimak glumice Senade Nurkić, koja se proslavila u sudjelovanju u programu “Parovi”. Rođena je 9. ožujka 1991. godine. u Tuzli, Bosna i Hercegovina.

Dolazi iz vrlo siromašne obitelji u kojoj je samo majka Enesa Nurkić radi. Nije se susrela s njezinim ocem, niti se on želio brinuti za nju. U svom glamuroznom showu Enesa je rekla da je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da bi je abortirala bebu.

Maca je imala želju od malih nogu da postane poznata i da pjeva gdje god bi se ukazala šansa. Ona je bila i na audiciji bh.muzičkog programa Zvijezda možeš biti ti, ali nije ni u drugi krug prošla. Dobila je prvi dio nadimka jer je kao mačka umiljata, a drugi jer je u intervjuu za PINK BH rekla da se nikada nijedan muškarac nije razveo zbog nje, jer je kod nje diskrecija zagarantovana.

Maca je imala veliki broj svađa sa učesnicama u rijalitijima, negdje su bili i fizički sukobi.

NO COMMENTS