Sve je bila samo igra: Učesnici Zadruge otkrili tajni plan koji su...

Sve je bila samo igra: Učesnici Zadruge otkrili tajni plan koji su imali

446
0
SHARE

NE PRESTAJE DA INTRIGIRA JAVNOST ŽIVOT UČESNIKA RIJALITIJA ZADRUGA. JEDAN GLEDAOC JE U EMISIJI SINOĆ UPITAO NEMANJU ĐERIĆA ĐEKSONA ZBOG ČEGA JE BIO U SVAĐI SA MALOLJETNOM MINOM VRBAŠKI SA KOJOM JE BIO I U VEZI. GOSTOVAO JE U EMISIJI ZADRUGA – NAROD PITA.

Imali su oboje turbulentnu vezu, svoj odnos su na jako ružan način završili, bilo je tu mnogo uvreda i optužbi.

To je bila neka klinačka priča, nismo se mi posvađali, dosta smo bili zajedno. Trebalo je da raskinemo, sve je bilo po planu. Smuvala se i sa Tomom, a kasnije su počele prave komplikacije kada je počeo sa Andrijanom Radonjić, pjevačicom Pinkovih Zvezda.

Poslije raskida je postala jako dosadna i iritantna, a kada se vratila, bili su zajedno, uželio se Mine, priča Đekson. Nije se zaljubio, a možda i jest, gotivna mu je bila, najmlađa i bila mu je kul. Sa njoj nije mogao ni da se svađa, pošto e ona bila tako mala bući, bući bu… Kada je riječ o djevojci, Andrijana je definitivno kvalitetnija po tom pitanju, a Mina je gotivna, ona je jednostavno vilenjak i ona voli da luduje.

A šta je to sve izjavio u emisiji Nemanja Đerić Đekson, ostavljamo i vama da vidite, mi smo naprosto ostali bez teksta, pogledajte i sami sve:

Đekson, reper, važi za jednog od najpoželjnijih definitivno muškaraca Zadruge, on je bio sa ANđelom Vešticom, imao je odnos sa njom, a nakon toga je bio i sa Minom Vrbaški, a poslije Mine, i sa pjevačicom Andrijanom Radonjić u vezi.

NO COMMENTS