Svaki muškarac u Srbiji je rekao da užasno izgleda donji dio ovog...

Svaki muškarac u Srbiji je rekao da užasno izgleda donji dio ovog kupaćeg kostima – žena kao sumanute ga kupuju

643
0
SHARE

NA SVOJIM PARTNERKAMA MUŠKARCI NIKAKO NE VOLE DA VIDE OVAKAV DONJI VEŠ, KAMOLI KUPAĆI KOSTIM, ALI ŽENE KUPUJU KAO SUMANUTE, I ODBIJAJU DA IH PRESTANU NOSITI.

Vintage komadi su se prebacili na plažu, veliki broj dama će biti u ovim kupaćim kostimima koji inače visok struk imaju. Iako je on praktičan, iako stomak sakriva, itekako zavodljiv zna biti, pošto na pravim mjestima stegne, al ikod muškaraca on i nije tako omiljeni. Bapske gaćice, takozvane, pripadnici jačeg pola ne vole vidjeti na svojim partnerkama, uvjerile su se i same, i čule svojim ušima. Pitali smo drugare, momke, muške kolege za njihovo mišljenje i svi su imali negativnu reakciju, svi do jednog o ovome.

Žene se ne odriču ovog odjevnog predmeta, on je među vodećim trendovima za ovo ljeto, a kako ga poznate ljepotice nose, najbolje ćete vidjeti na sljedećim fotkama u prilogu:

Rita Hejvor – opet je zaživio onaj trend bikini visokog struka, diva poput Rite Hejvor je nosila u prošlosti

Selena Gomez – popularna tinejdžerska zvijezda

Petra Nemcova – ukoliko se pitati šta najbolje ide uz ovaj retro fazon, nema sumnje, ne treba dugo razmišljati, to su tufnice

Kortni Kardašijan – visoko sječeni kostimi visokog struka su provokativni, iz razloga što će vam oni stanjiti figure, noge će vam vizuelno produžiti

Olivija Kulpo – nekadašnja američka misica obožava da nosi ove duboke kostima. Ovaj karirani model joj je najomiljeniji. Pogledajte sada i vi, recite nam iskreno da li bsite vi ovakve kostime nosili:

 

NO COMMENTS