Sva djeca u osnovnoj školi su imala dosije u SFRJ: srpska novinarska...

Sva djeca u osnovnoj školi su imala dosije u SFRJ: srpska novinarska se dočepala svog, i frapirala se zbog onoga što je u njemu pisalo

574
0
SHARE

POPULARNA VODITELJKA I NOVINARSKA GORICA NEŠOVIĆ NIKADA NIJE BILA U KUĆI CVIJEĆA, REKLA JE KAKO NEĆE NI DOĆI NI NA DAN KAD JE TITO NAPUSTIO OVAJ DIVNI SVIJET. REKLA JE DA SU SVA DJECA IMALA SVOJ DOSIJE U NJEGOVO VRIJEME.

Svi su bili zadojeni likom, kao i djelom druga Tita. Govorila im je učiteljica kako se on više od majke voli, potpuni pakao je bio za sve. Nikada ništa ružno niste smjeli reći o njemu, nikada ništa loše, samo ste mogli nešto lijepo reći. Sva djeca su imala dosije u osnovnoj školi, na kraju osmog razreda se dokopala i svog, pisalo je kako je ona radoznalo dijete, moglo se kao nešto negativno okarakterisati, prisjetila se svog dosijea ova novinarka.

Gorica je jučer rekla kako se stalo na dan kada je Tito umor u 15:05 u Jugoslaviji, neće se čuti sirena, ne brinite se. Nekada se zaustavljao dah, iz automobila su ljudi izlazili da bi mu počast odali, poručila je ovo voditeljka koja se našla u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom.

Sada i sami ovo poslušajte:

Gorica Nešović je inače popularna beogradska radijska novinarka, ona je poznata i po tome što vodi nacionalni jutarnji program na radiju. U Beogradu je rođena, 15.maja 1964.godine, završila je i osnovnu školu tamo, kao i gimnaziju.

Svoju karijeru je započela 1982.godine, radila je kao saradnica omladinske serije Ritam Srca, emitovalo se na Studiju B. Objavila je tri knjige, inspirisana je bila običnom životom, razvedena je, sina MArka ima, živi i radi u Beogradu.

NO COMMENTS