Suzana Mančić se udala u Grčkoj: Trenuci sa vjenčanja nisu bili dostupni...

Suzana Mančić se udala u Grčkoj: Trenuci sa vjenčanja nisu bili dostupni javnosti, a sada ih možete vidjeti

576
0
SHARE

SUZANA MANČIĆ JE ODLUČILA PRIJE TRI DANA DA KAŽE KONAČNO SUDBONOSNO DA SVOM IZABRANIKU SIMEONU OCONOKOSU NAKON SILNIH NAJAVA I ODLAGANJA, ON JE BIO NJEN DUGOGODIŠNJI VJERENIK I PARTNER.

Otkrila nam je i detalje svadbe, zapravo, nije to učinila Suzana, nego je to uradila njena kuma Loanna Batsialou, dugogodišnja prijateljica Suzane Mančić, koja je inače i jako uspješna doktorica.

U svakom slučaju, radi se o grčko srpskom slavlju, prisutne su bile i brojne javne ličnosti, a to je bilo i sasvim očekivano kada je riječ o ovakvom vječanju.

Još informacija sa medijima je podijelila popularna doktorka, navodeći da se vjenčanje u crkvi Svete Petke održalo, počelo je u 19 sati. Suzanu su njene kćerke dopratile, a kada se na vratima crkve pojavila, složili su se svi da ona predivno i zanosno izgleda, a mnogi komentari su se doticali upravo i Suzanine vjenčanice, koja je zaista briljantno izgledala.

Loanna je rekla da je Suzana tvrdila da neće da plače, riječ je bilo o jednom jakom emotivnom trenutku između mladoženje i mlade, Suzana se nije uspjela suzdržati i nije mogla da održi obećanje da će ostati staložena. Prošlo je ipak sve u najbolje mredu, a sama organizacija je bila zaista na vrhunskom nivou, zagarantovano je bilo da mladencima neće ništa pokvariti taj dan.

Mnoge poznate ličnosti su se pojavile ovdje, nisu odlučile odbiti pozivnicu, našli su se tako i neki Suzanini prijatejili koji su odlučili da joj uljepšaju ovaj bitan dan u njenom životu. Vesna Jugović, Aleksandar Ilić su se našli, ali i broni drugi, 70 ljudi je bilo prisutno na večeri. U najboljem mogućem vremenu je prošla cijela noć, bez ikakve sumnje su svi uživali, a najviše mladenci.

Pogledajte sada i sami sve detalje sa vjenčanja u video prilogu ispod:

 

NO COMMENTS