Stjuardesa iz Beograda otkrila sve u detalje: Evo koja ljube djevojke koje...

Stjuardesa iz Beograda otkrila sve u detalje: Evo koja ljube djevojke koje idu u Dubai, zašto se ne žele udati za šeika i koliko zarađuju

403
0
SHARE

AKO VAS KOJIM SLUČAJEM INTERESUJE KOGA DJEVOJKE NAJČEŠĆE LJUBE KOJE ODU U DUBAI SA OVIH PROSTORE, KADA SE KAO STJUARDESE U SVJETSKI POZNATOJ AVIOKOMPANIJI EMIRATES, OVO VAM JE ODGOVOR.

A to su Libanci, oni su niski inače, imaju zato i priču i šarm, temperamentom su nam slični, zato što su ipak Mediteranci. Oni imaju stav da su najbolji, najatraktivniji i najljepši. Među pilotima ih nećete vidjeti. Rade uglavnom u ugostiteljstvu i kao stjuarti, kaže Maja Radović iz Beograda koja je bila stjuardesa četiri i po godine u firmi Emirates, a sada se bavi odnosima sa javnošću.

A naravno, priča o ljubavnom životu stjuardesa tu ne staje. Maja nastavlja da ih ima raznih, od onih srcelamajućih do onih sa sretnim završetkom, a jedna kolegica je svog sadašnjeg supruga Norvežanina upoznala veoma brzo, on je inače bio pilot, dobili su i dvoje djece, a druga se zaljubila u Egipćanina koji je njen maternji jezik naučio zbog nje perfektno, da bi odlučio da je oženi nakon tri godine veze djevojku koja mu je u djetinstvu dogovorena.

 

One kojim momci u DUbai dođu u posjeti i kod njih odsjednu, što je zabranjeno, slažu samo da su rođaci, zato što to neće niko da provjerava, kaže Maja i dodala je:

– Teško da bi se Srpkinja, Hrvatica ilI Crnogorka zaljubila u Arapa, zato što nisu privlačni posebno, ipak mi znamo za svoje standarde ljepote, ako je ženi do novca stalo, a to je motivira, treba onda biti svjesna da su po kulturi jako privrženi i da se odluče na kraju na ugovoreni brak.

Čak i kada je velika ljubav u pitanju, ni ona tu barijeru ne može da sruši, a koliko god mi mislile odavde kako ljubav može sve da pobijedi, u tom poslu je novac važan faktor, Maja tvrdi da se može provoditi istovremeno na destinacijama, od plate koja se kreće od hiljadu i po do dvije hiljade eura, kao i dodatnog džeparca, može se uštedjeti dovoljno da bi mogle u rodnom gradu nakon četiri li pet godina nabaviti stan od 40 ili 50 metara kvadratnih po cijeni nešto više od hiljadu eura po kvadratu,

NO COMMENTS