Staza je od vrata do mora: Ovo su detalji Cecine vile u...

Staza je od vrata do mora: Ovo su detalji Cecine vile u Aja Napi na Kipru koja bez teksta ostavlja

590
0
SHARE

VEOMA BLISKI PRIJATELJI POPULARNE SRPSKE ZVIJEZDE KAŽU KAKO CECINA KIPARSKA OAZA SE PROSTIRE NA ČAK 400 KVADRATNIH METARA, A NJENA VILA NA DEDINJU JE IPAK DALEKO RASKOŠNIJE OPREMLJENA NEGO TA KIPARSKA. SMJEŠTENA JE NJENA VILA U LJETOVALIŠTU AJA NAPA, A CECA RAŽNATOVIĆ JE GODINAMA POSJEĆIVALA OVU OSTRVSKU ZEMLJU, PA JE JAKO ZAVOLJELA TAMOŠNJI AMBIJENT, STEKLA JE MNOGO PRIJATELJSTVA, A TAMO SU SE ŠKOLOVALA I NJENA DJECA.

Jedan jako zanimljiv detalj je da u dvorišti postoji kapela koja je oslikana freskama, a nju su sveštenici srpske pravoslavne crkve osvještavali. Prije par dana, Ceca je boravila u Njemačkoj, a tamo je na nevjerovatan način dočekana. I pjevačicina familija rado obilazi ljetovalište na Kipru, a neko od starijih članova porodice je boravio uz Cecinu djecu koja su tri godine živjela tamo dok su išla na školovanje u čuvenu školu Paskal. Detaljnije možete da pogledate fotografije ove raskošne vile, a posebno će vas zadiviti staza od vrata kuće do mora, a sada u nastavku pogledajte sve i sami:

I da li nam imate nešto reći na ovo dragi naši, mi smo ostali iznenađeni zbog ovoga. Vila je zaista divna, i opremljena sjajno, ovo nas bukvalno ostavlja bez teksta.

Inače, Ceca je ovu vilu naslijedila od svog supruga Željka Ražnatovića Arkana koji je kupio ovu vilu davno, a pričalo se čak da je Arkan živ i da je ovdje radio kao batler Cecin, ali se na kraju ispostavilo da je to samo jedna šuplja priča, šta vi mislite o ovome dragi naši, da li je ovo istina ili ne?

NO COMMENTS