Skrivena od očiju javnosti: Ovako izgleda supruga folkera Mitra Mirića. Neodoljivo lijepa

Skrivena od očiju javnosti: Ovako izgleda supruga folkera Mitra Mirića. Neodoljivo lijepa

423
0
SHARE

POPULARNI I SLAVNI FOLKER MITAR MIRIĆ JE ODLUČIO NA SVOJOJ ZVANIČNOJ STRANICI DA OBJAVI SUPRUGU SVOJE SUPRUGE, KAO I MALE UNUKE. OSTALI SU MNOGI IZNENAĐENI KADA SU I SAMI VIDJELI KAKO IZGLEDA NJEGOVA PRELIJEPA SUPRUGA.

Do sada je bio nepoznat izgled supruge slavnog folkera, mora se priznati kako je ona zaista prelijepa. Vjerovatno je i to sam razlog zbog čega je Mitar uvijek tako nasmijan na fotografijama, a Boga mi, na snimanjima spotova ili emisija izgleda uvijek veselo.

Da li pjevačev klasik pod nazivom Princeza i probisvet može da bude njegova autobiografija?

Pogledajte tu ljepoticu kako izgleda:

I sami ste mogli vidjeti kolika je ona ljepotica, zaista predivna dama, koja ima prelijep osmijeh, a mi možemo slobodno da kažemo kako je Mitar Mirić pravi sretnik jer ima ovakvu ljepoticu kraj sebe, zar ne? Slažete li se vi sa nama u vezi ovoga ili ne?

Pišite nam vaše mišljenje, koje nam znači:

Popularni pjevač Mitar Mirić je inače rođen u selu Bogutovo koje se nalazi kod Ugljevika, u sjeveroistočnom dijelu B i H. Najpoznatija njegove pjesme su Ne može nam niko ništa, Nešto me u nemir tera, Ne diraj čoveka za stolom, Doviđenja društvo staro, ali i mnoge druge.

On je rođen 16.januara 1957.godine. Njega su otkrili ljudi iz izdavačke kuće Diskos sedamdesetih godina, on je sarađivao sa Novicom Uroševićem 18 godina, u periodu od 1979.godine do 1997.godine, on mu je radio gotovo sve pjesme, kratko je sarađivao i sa Branimirom Đokićem, to je bilo nekih pet godina, koji mu je radio muziku za neke njegove pjesme, koje su bile izdate na albumima u periodu od 1979. do 1984.godine.

NO COMMENTS