Sanja Marinković pitala Lunu da li gaji osjeanje prema Slobi još uvijek:...

Sanja Marinković pitala Lunu da li gaji osjeanje prema Slobi još uvijek: Potom je Đoganijeva progovorila (video)

458
0
SHARE

BIVŠA UČESNICA ZADRUGE JE GOVORILA O SVOM BIVŠEM DEČKU.

U emisji MAGAZIN IN je pričala o svom bivšem dečku Slobodanu Radanoviću, a popularna voditeljka Sanja Marinković je pitala da li gaji osjećanja prema Slobi još uvijek, a potom je Luna otvorila svoju dušu:

Luna je kazala kako nije sto posto iznačen odavde (pokazujući na srce). Njega i dalje volim kao osobu, za mene će i dalje biti dobar čovjek, mislim da nas dvoje treba da ostanemo u dobrim odnosima, pošto smo svaša preživjeli. Želim mu sreću, bio sa njom ili sa nekom drugom. Ono što želim sebi, želim i njemu, kazala je Luna.

Luna o Slobi:

Mnogi su osudili Lunu Đogani, koja je stavljena na stub srama zbog svoje veze sa oženjenim muškarcem Slobom Radanovićem. Luna i Sloba su raskinuli svoju vezu, ali i dalje izazivaju veliku pažnju ljudi. Sloba je za sada na ničijoj zemlji, nije ni sa Lunom, a nije ni sa Kijom.

Jako mlada sam bila kada sam je rodila, ona mi je bila prvo dijete, kazala je Anabela Atijas koja brani postupke svoje kćerke u rijalitiju Zadruga. Iz sve snage Anabela podržava kćerku Lunu u rijalitiju Zadruga, tako i njenu ljubav sa oženjenim Slobom Radanovićem, svi osuđuju. Majčinska ljubav je bezuslovna, pogotovo kada prođete pravi pakao sa novorođenčetom.

Gostovala je u Zadruzi i ranije Anabela, jasno je stavila do znanja da je uz Lunu, kao i njen bivši muž, popularni denser Gagi Đogani. Luna je na kraju osvojila drugo mjesto, bila je iza Kije Kockar koja je pobijedila.

 

NO COMMENTS