Srušio je stablo, a potom ga prerezao: Naježiti ćete se i sami...

Srušio je stablo, a potom ga prerezao: Naježiti ćete se i sami kada vidite šta je izašlo iz njega (video)

598
0
SHARE

Na internetu svakodnevno novi snimci izlaze, dok nas neki nasmiju do suza, ima i onih od kojih se mi naježimo, od kojih nam se i sledi krv u žilama. Mi ćemo sa vama podijeliti jedan video, od njega ćete se i sami naježiti, nećete moći da vjerujete šta vidite svojim očima.

I kao što mnogi žele da sruše stablo koje im u dvorištu smeta, odlučio je i ovaj čovjek da uradi isto. Poslije dugog napora, i truda, oborio je, nije mogao kasnije ni da zamisli šta je pronašao u njemu. Nešto ovako se desi jednom u hiljadu godina, a čovjek je prerezao stablo i nije znao u ovom trenutku šta radi, on se prepao, vjerujemo da nikome ne bi bilo prijatno doći u ovakvu situaciju, zar ne?

Oborio je čovjek drvo, a kasnije ga je prerezao. Njegovo ime je Rajan Sanders, on je sa svojim prijateljima dogovorio da će zajedno odraditi ovaj posao. Prerezali su drvo, a potom su počeli da snimaju, pošto se ovo ne dešava baš često.

Zmija koja se migoljila se nalazila u sredini stavlja, ona je bila na pola prepolovljena, pokušavala je svom snagom se osloboditi, koliko god bila jaka neka osoba, prizor koji nije svakako prijatan. Mi vjerujemo da će se vama slediti krv u žilama kada i sami vidite kako je ovaj prizor izgledao.

Ako ste kojim slučajem osjetljivi, mi vam predlažemo da zaobiđete ovaj video zapis u širokom luku. Pogledajte u nastavu video koji cijelu situaciju prikazuje:

Šta kažete na ovo, da li vam je gadno?

NO COMMENTS