Srpskoj baki od 47 godina zavidi cijeli svijet na izgledu – u...

Srpskoj baki od 47 godina zavidi cijeli svijet na izgledu – u sebi nosi veliku bol zbog ove tragedije

589
0
SHARE

MNOGI NE ZNAJU CIJENITI ONO ŠTO IM ŽIVOT PODARI, ONI STALNO NEGODUJU I ŽELE VIŠE. ONO ŠTO JE JAKO SIGURNO, TO JE DA DANAS KA NEKOM SAVRŠENSTVU SVI TEŽE, ZBOG TOGA ONI TROŠE OGROMNE NOVCE NA PLASTIČNE OPERACIJE.

Ovoj baki nije bilo potrebno to, život je naučio da ljepota spram onoga što osjećate unutar sebe nije ništa. Ova žena je bila toliko lijepa da su joj mnogli svi zavidjeti, ali sama je rekla da nije bila sretna. SIgurno se sada i vi pitate zbog čega ako je u životu sve imala, ali je ona rekla da je imala tragediju koju ne bi nikome poželjela da doživi, odnosno ne bi htjela niti jedan roditelj da osjeti.

Radi se o Žaklini Berido Pizano koja dolazi iz Srbije, iako ima 47 godina ona je najseksipilnija baka na svijetu. Oduševljava cijeli svijet svojim izgledom ova modna blogerka. Na prvi pogled možete primijetiti da se dosta ulaže u izgled i luksuznu garderobu, ali iza njenog besprijekornog života se velika tuga krije koju ona nikada neće zaboraviti.

Napisala je na svom Instagram profilu da je dvostruka majka i baka, istkla je i ogromnu tugu kada je izgubila sina Stefana i to na Božić prošle godine. Stradao je u jednoj saobraćajnoj nesreći u srpskoj prijestolnici, u Beogradu. Uvijek stavlja hešteg na svaku fotografiju koju podijeli na Instagramu #rememberstefan, sve to u znak na Stefana, kojeg je nazvala i anđelom čuvarom.

Rekla je da je to najveća bol koju jedan roditelj može osjetiti, o njoj stalno svi pišu, čak i najveći svjetski modni magazini. Ona je u samom vrhu blogerskog svijeta.

NO COMMENTS