Srpkinje se kao lake djevojke oblače: glumac je podigao državu na noge,...

Srpkinje se kao lake djevojke oblače: glumac je podigao državu na noge, a poznate dame su podržale njegov stav

688
0
SHARE

U JEDNOM INTERVJUU, NENAD JEZDIĆ JE IZJAVIO KAKO SU SRPKINJE NAJLJEPŠE NA SVIJETU, ALI SE KAO KURVE OBLAČE, TO JE DOMAĆU JAVNOST UZBURKALO. STAV POZNATOG GLUMCA O OBLAČENJU I PONAŠANJU DANAŠNJIH DJEVOJAKA SU PODRŽALE I MNOGE POZNATE JAVNE LIČNOSTI, A JEDNA OD NJIH JE I SPISATELJICA VESNA DEDIĆ, POŠTO SU MUŠKARCI NAVIKLI NA JEFTINE I PLASTIČNE IGRAČKE.

Neodrživo je postalo stanje, dio Srpkinja se oblači tako da se sugerišu garderobom da su dostupne svima. Jedino što može da kaže današnjim muškarcima da će to prestati kada se i oni budu počeli ponašati kao što trebaju pravi muškarci.

Odnosno kada počnu da ne očekuju da im se žene nabacuju, pošto ovakvo stanje ne valja ne samo za Srbe nego i za Srpkinje, kazala je Vesna. SNežana Savić dijeli isto mišljenje, ova proslavljena glumica i pjevačica tvrdi da su djevojke i ranije u doba njene mladosti smjelije se oblačile, to je dosta neuporedivo sa današnjim vremenom.

Možda je malo eksplicitniji bio kolega Jezdić, nađalost, on je u pravu. Djevojke se tako oblače i ponašaju pošto imaju svoje uzore. Danas su im idoli pjevačice i starlete, takav model su od drugih usvojile, iako misli da je to pogrešno. Savićeva je rekla da se nada da će ovaj trend bruo da prođe, kao što su i do sada ostali trendovi prolazili, nisu bili društveno prihvatljivi, pa je dodala.

– bilo je ružno u moje vrijeme kada neko zečju usnu ima, a danas mlade djevojke idu kod estetskog hirurga kako bi takve usne baš imale, a da ne pričamo o svakojakom zatezanju lica, i ostalih zahvata. Zapitajte se još jednom ko je uspio zaustaviti godine, da mlad ostane vječno. Niko, a ma baš niko.

 

NO COMMENTS