Slobina ljubavnica je bila u rijalitiju: Njihova romansa je pukla, a ovom...

Slobina ljubavnica je bila u rijalitiju: Njihova romansa je pukla, a ovom slikom je Luna zapalila Instagram. Da li je Luna otišla pod nož? (foto)

312
0
SHARE

SVI DOBRO ZNAMO ŠTA SE SVE DEŠAVALO U RIJALITIJU ZADRUGA, TOLIKO TOGA SMO SPOMENULI, TOLIKO TOGA ZNAMO, ČAK I ONI KOJI NISU POMNO PRATILI DEŠAVANJA ZNAJU ŠTA SE DEŠAVALO OVDJE, A MI VAM DONOSIMO JOŠ JEDNU ZANIMLJIU VIJEST.

Luna Đogani je postavljena na stub srama jer je započela romansu sa oženjenim muškarcem, sa SLobom Radanovićem koji je prevario svoju suprugu javno, svoju Kristinu Kiju Kockar. Tokom ovih devet mjeseci, gledaoci su mogli da vide Lunu u raznim izdanjima, zbog najnovije fotografije su mnogi posumnjali da je ona u zadnjicu ugradila silikone.

Otputovala je blogerka u Grčku, da bi mogla da pobjegne od raznih priča koje kruže, a kada je objavila fotke sa mora, uslijedili su odmah komentari onih koji nisu mogli da ostanu suzdržani, pa su morali da komentarišu kako je modna blogerka brže bolje pod nož otišla.

Dosta njih misle da je ovdje riječ o fotošopu, dok neki komentarišu da Luna zna posao, odnosno da zna da pozira kako bi mogla u prvi plan istaknuti svoje obline. Da li je riječ ovdje o fotošopu ili ne, pogledajte ovu fotografiju ispod iz rijalitija Zadruga, koja će vam sve otkriti:

Ovdje možete i sami da vidite, šta vi mislite o čemu je riječ? Da li je Luna uradila plastičnu hirurgiju svoje zadnjice ili nije… Ili je samo riječ o dobroj pozi, pišite nam vaše komentare.

I dalje možete da pratite dešavanja iz Zadruge u emisiji Zadruga – Narod pita, u kojem gostuju učesnici rijalitija i odgovaraju na pitanja.

NO COMMENTS