Sigurno niste ovo znali: Evo gdje živi popularna starleta Maca Diskrecija

Sigurno niste ovo znali: Evo gdje živi popularna starleta Maca Diskrecija

725
0
SHARE

TRENUTNO JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH STARLETA NE SAMO U SRBIJI NEGO I U REGIONU JE MACA DISKREACIJA. ONA JE U RIJALITI PROGRAMU ZADRUGA NEDAVNO UČESTVOVALA, OSVOJILA JE VISOKO SEDMO MJESTO U KONKURENCIJI VIŠE OD 40 TAKMIČARA. MNOGI SMATRAJU DA JE MACA NURKIĆ ZAPRAVO JEDNA OBIČNA PROSTITUKA, ONA JE ODLUČILA LINIJOM MANJEG OTPORA DA DOĐE DO ODREĐENIH BENEFICIJA.

Trebamo napomenuti da je osnovni način zarade kada je Maca u pitanju dizanje noge, kao i njen višegodišnji boravak u rijalitiju. Nekoliko godina unazad, Maca je svima nama poznata kao učesnica rijaliti programa, gdje se po čitav dan izležava a ponekad se desi da ima i odnos sa nekim od muških učesnika, uzme nekoliko desetina hiljada eura zbog toga što je ljenčarila i nije ništa radila.

Ona je mnogo promišljena i pametna kada se razmisli malo bolje. Ne bismo da budemo diskriminatorni, ali porec Mace, veliki je broj takvih dileja koji koriste upravo rijaliti da zarade neki dobar novac. I ekipa emisije Paparaco lov je kasnije obišla kuću Mace Diskrecije, čije je puno ime Senada Nurkić i koja živi inače u Tuzli.

Enisa Nurkić, inače i Macina majka ne živi u ovoj kući više, potom se ekipa uputila u Živinice, gdje je ona sada smještena. Otkrile su i komšije gdje živi Macina majka, a jedan od komšija je bio ispred zgrade i kazao kako je to nekada bio javni stan.

Poznata je po svojim skandalima u javnosti, kao i povezivanjem sa uslugama prostitutnim, čini se da Maca nije imala od koga bolje da nauči. Jedan od komšija je rekao da je ona na živcima otišla mala, a njen stan u kojem živi je bio javni.

Evo kako izgleda kuća najpopularnije bh.starlete

NO COMMENTS