Sestra Kijinog švalera sve detalje afere otkrila: Kristina Kija Kockar je s...

Sestra Kijinog švalera sve detalje afere otkrila: Kristina Kija Kockar je s mojim bratom bila trudna i proganjala mu ženu

1464
0
SHARE

KRISTINA KIJA KOCKAR I SLOBODAN RADANOVIĆ KRIJU OD OČIJU JAVNOSTI SVOJE KRIZNE TRENUTKE KOJE SU DOŽIVLJAVALI PRIJE NEGO SU STUPILI U BRAK.

Procurile su informacije o navodnoj aferi koju je imala Kija Kockar sa oženjenim pilotom, i to u DUbaiju, a progovorila je o svemu tome i njegoa sestra.

Otkrila je šta se sve dešavalo od trenutka kada su se pilot i Kristina viđali. Sa Kijom je imao aferu moj brat koji je pilot. Neću njegovo ime otkrivati, on je dosta toga prošao s Kijom. Mi smo jedna normalna porodica, nismo uopšte željeli da imamo ovakav skandal i da smo upleteni u njega.

Istina je kako je moj brat pilot svoju suprugu prevario sa Krisitnom, a kasnije je ta djevojka dokazala koliko je zapravo bolesna, kazala je sestra pilota.

Jednom prilikom je i priznao da mu se dopala stjuardesa, koja se zove Kristina Kija Kockar. Pokazao je njene slike, a ja sam mu rekla da li je normalan, ima bombu od žene kod kuće i da treba da se batali:

Kazao je kako ima hemije i ona se zaista zaljubila. Bila je sa SLobom tad, bili su pred brakom maltene. Nakon par mjeseci se pročulo za njih. Sumanuto se počela ponašati djevojka, milion poruka je slala, prijetila, nabavila je i broj od snahe njene, njegove supruge, reklka je kako je u drugom stanju navodno, rekla je ovim riječima RODITI ĆE TVOM MUŽU DIJETE, a potom je dodala: RASTURITI ĆU TI BRAK, NE ZNAŠ S KIM SE TVOJ SUPRUG ZAKAČIO. Bilo je strašno, prijavili su Kristinu i policiji.

Zbog toga niti u jednoj agenciji više ne radi, neće da griješi dušu, ali smatra kako SLoba nije znao da je ona u drugom stanju, i da je nije savjetovao da izvuče novac kada je ostala bez njega. Morali su mijenjati broj, odustala je vremenom. Snaha je oprostila prevaru njenom bratu, koji je napravio grešku.

NO COMMENTS