Senzacija su postali preko noći, sada cijeli region bruji o njima: Čekajte...

Senzacija su postali preko noći, sada cijeli region bruji o njima: Čekajte da im vidite ljepše polovine, bez riječi ćete ostati (foto)

335
0
SHARE

SVI SMO ČULI ZA OVAJ DVOJAC, RADI SE O BUBI KORELIJU I DŽALI BRATU (JASMIN FAZLIĆ), TO JE DVOJAC KOJI JE ZA KRATKO VRIJEME OSVOJIO SRCA PUBLIKE ŠIROK BALKANA, A NAJBOLJE TOME SVJEDOČI I KONCERT KOJI SU ODRŽALI NA TAŠMAJDANU 23.JUNA KADA JE BILO ČAK 14 HILJADA LJUDI PRISUTNO NA KONCERTU.

Jedna od onih specifičnih činjenica je svakako kada su oni u pitanju da se u medijima pojavljuju na svakih nekoliko mjeseci, baš nikada nisu pričali o svom životu privatnom koji vode.

Malo ko od publike zna da su obojica ispunjeni emotivno, odnosno da je jedan od njih čak i u braku, oženio se prošle godine i u sretnoj je vezi.

Džala Brat, kako mu je i umjetnički naziv je u braku sa Tuzlankom, Almom Ikanović, ona često objavi i fotografiju romantičnu sa svojim mužem, a koliko se oni vole, najbolje svjedoče i poruke. Džala i ALma su se u novembru 2015.godine vjerili,a prošle godine su se vjenčali.

Rekli su kako je sve počelo slučajno, tako i njihovo zabavljanje, višemjesečne prijateljske kafe su prethodile tome. Alma je rođaka muziččara sa kojim je Džala sarađivao, upoznali su se kada je ona došla studirati u Sarajevu. Bili su prijatelji sve do trenutka kada je shvatio da ne može više tako, došli su potom na granicu ili će biti FRIEND ZONE ili veza, i tako, na kraju su završili sa vezom, ispričao je jednom prilikom Džala.

Amar Hodžić je pravo ime Bubi Koreliju, koji je u vezi sa Jasminom Đuderijom sa kojom je u istu školu išao, u Četvrtu gimnaziju na Ilidži.

View this post on Instagram

🍊

A post shared by Jaca 🎀 (@jasmina_djuderija) on

NO COMMENTS