Seka Aleksić prošetala torbu od 19.000 Eura – dok neki nemaju šta...

Seka Aleksić prošetala torbu od 19.000 Eura – dok neki nemaju šta jesti

646
0
SHARE

NAKON GODINU DANA, KONAČNO MOJA. BIRKIN, HERMES, ODUŠEVLJENA JE BILA SEKA ALEKSIĆ.

Konačno je ostvarila svoju želju Seka Aleksić i poslije godinu dana je tako postala vlasnica prestižne Hermes Birkin torbe. Poznato je kako se nekoliko mjeseci čeka minimalno na ovu torbu, u zavisnosti od prioriteta i potražnje, ne čudi što je na nju Seka ALeksić čekala 12 mjeseci čak.

Seka Aleksić je luksuznu torbu premijerno prethodne noći pokazala, na žurki na koju je ona sa suprugom Veljkom Piljkićem došla.

Među najskupljim torbama na svijetu spada Hermes Birkin torba, to je Sekin primjerak, konkretno na sajtovima košta nevjerovatnih 21,995 dolara, a to kada se pretvori u dinare je 2.595.425 dinara, a kada u evre pretvorimo, to iznosi skoro 19.000

Od Togo kože je napravljena Sekina torba, tačnije, to je koža mladog teleta, i to određenog dijela. A sa prednje strane ima zlatne detalje, kao i katanac i uz njega dva ključa.

Seku Aleksić su mnogi počeli nakon ovoga da osuđuju, govorili su kako se ponaša bahato i kako neki nemaju novac ni da jedu, ni za koru hljeba, dok se ona bahato i rasipnički ponaša i troši veliku sumu novca na jedan bezvezni predmet koji nosi samo kada izađe negdje vani.

Šta vi mislite o ovome, da li je ovo fer ili ne? Treba li se miješati u privatni život Seke Aleksić koja je svojim trudom, pjevanjem i punjenjem koncertnih dvorana zaradila ovaj novac? Naši ljudi su uvijek bili nekako ljubomorni na tuđi uspjeh, pa su se miješali u privatnost popularnih ličnosti.

Ostanite i dalje uz nas.

NO COMMENTS