Saznajte koji su to poslovi najpopularniji koji rade PSIHOPATE – evo lista...

Saznajte koji su to poslovi najpopularniji koji rade PSIHOPATE – evo lista od 10 najpopularnijih!

418
0
SHARE

KEVIN DUTTON JE PSIHOLOG KOJI SE DUGO VREMENA BAVIO PROUČAVANJEM PSIHOŠATA. ON JE REKAO I KOJI SU TO NAJPOPULARNIJI POSLOVI SA KOJIMA SE INAČE BAVE PSIHOPATE. DOŠLI SU TO ZAKLJUČKA DA SU TO SLJEDEĆI POSLOVI:

Izvršni direktor – kako bi došli na visoke funkcije, psihopate rade sve što je moguće u njihovoj moći, obično su to neki direktori, ipak ne mora da znači da su svi direktori takvi

 

 

Advokat – neki advokati lažu, oni manipulišu i njima je u glavi samo novac. Psihopate inače imaju takve karakteristike

TV Radio ličnosti – imaju veliku moć ubjeđivanja, možemo da kažemo kako su oni povezani sa psihopatama na neki način.

Hirurzi – obično su to osobe koje su egocentrične i osobe koje moraju da budu precizne, a one su nekada vršile operacije i to bez anestezije. Ne bi mogao svako to da radi. Definitivno to nije posao za svakoga

Prodavači – njima je u cilju inače da lažu što je više moguće i da ubjeđuju kupce da je to prava roba za njih, a na kraju vas i nagovore i natjeralu da kupite,  to su odlike psihopate

 

 

Novinari – oni su u ovom poslu previše zastupljeni. Osobe koje vole da ispituju, istražuju i da se često pojavljuju na televiziji.

Polijaci – neki policajci ne rade ono za šta su plaćeni, to su osobe koje su egoistične, a znaju biti podmićivani, nekada vrše nasiljej nad svojom porodicom i to je baš čest slučaj kod takvih ljudi.

Svećenici – imamo mnogo primjera, obično ih optuže za zlostavljanje seksualno. Najpoznatiji primjer je vladika Kačavenda koji je optužen da je silovao nekoliko djece.

Kuhari – perfekcionisti, koji inače će uvijek misliti na sebe, oni će nametati svoje, a imaju jako dobru moć ubjeđivanja. Dobro pazite na njih kada pričate o nekim stvarima.

Državni službenici – to su osobe koje  obično imaju moć, a psihopate inače žude za takvim stvarima

 

NO COMMENTS