Saudijska princeza je toliko lijepa da sve ostavlja bez daha: Ne nosi...

Saudijska princeza je toliko lijepa da sve ostavlja bez daha: Ne nosi hidžab i ona se bori za ženska prava. Evo kako izgleda

803
0
SHARE

KADA JE RIJEČ O SAUDIJSKOJ ARABIJI, TU SU ŽENE DOŽIVOTNO OSUĐENE DA BUDU DOMAĆICE, ODNOSNO DA UGAĐAJU SVOJIM MUŽEVIMA. U ZADNJE VRIJEME SE STVAR MIJENJA, A SVE ZBOG POPULARNA PRINCEZE AMEERAH AL TAWEEL, KOJA JE REKLA KAKO ŽELI DA NJENA ZEMLJA SAUDIJSKA ARABIJA BUDE BOLJE MJESTO ZA ŽIVLJENJE.

U nastavku vam donosimo i njenu priču koju možete pročitati, a mi vam savjetujemo da do kraja pročitate, jer će vas sigurno očarati i oboriti s nogu.

Ona je itekako jedna od najhrabrijih, najsamouvjerenijih i najljepših žena. Širom svijeta radi na rješavanju humanitarnih problema, time se bavi, a obišla je preko sedamdeset zemalja širom svijeta kako bi riješila glavne probleme.

Ona i sama kaže kako je svjesna da ima dosta siromaštva, dešavaju se mnoge saobraćajne nesreće, međutim, kao prava lavica bori protiv toga, a njene najveće humanitarne akcije ili bilo koji vid pomaganja osoma kojima je prijeko to potrebno, princeza se uvijek nađe pri ruci da pomogne.

Rekla je i kako ima želju da postane prva ženska osoba koja će moći u Saudijskoj Arabiji da vozi automobil. Ona se za ženska prava toliko bori kao i za osnaživanje žena, a svakodnevno dobija prijetnje mnogobrojne.

Ne samo da je dobra u onome što radi, nego je njen ukus nepogrešiv za modu. Saudijska princeza je noliko par odjevnih kombinacija, a vi možete da pogledate i sami. Sigurno ćete se i sami oduševiti kada vidite njen ukus za modu, kao i sva njena humanitarna djela i borba za ženska prava.

NO COMMENTS